• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Iepazīsimies ar deju pulciņa vadītāju Andru Andžāni

Kad Andra saņēma piedāvājumu mācīt dejas Ozolaines pagasta jauniešiem, viņa pie sevis nodomāja „Interesanti!" un daudz nedomājot arī piekrita. Pēc pirmajām nodarbībām viņa ir sapratusi, ka viņai patīk strādāt ar jauniešiem un viņa jūt, ka arī jauniešiem ļoti patīk un ka viņi ļoti grib dejot, un tas jau arī ir pats galvenais. Jaunieši ir motivēti un cenšas, tādēļ Andra ir droša, ka viņiem veiksies ļoti labi un viņa jau domā par to, kur jauniešus varētu aizvest uz kādu koncertu vai konkursu, lai viņi varētu izbaudīt dejošanu uz lielās skatuves. Andrai visvairāk patīk tas, ka nodarbībās ir laba atmosfēra un ka gaisā virmo pozitīvisms, tādēļ viņai šis darbs ļoti patīk.

Lasīt tālāk ...

Gostūs pi Edgara Blinova

Šūraiz LRT raidiejums GOSTŪS beja pi režisora, Ūzulainis pogosta puorvaldis vadeituoja i vysaidā ziņā aktiva cylvāka Edgara Blinova.

Verīs ite


Ozolaines pagasta iedzīvotāju kopsapulce

Ozolaines pagastā notiks iedzīvotāju sapulce

Pirmdien, 7.aprīlī, plkst. 16.00 Ozolaines pagasta pārvaldes Tautas namā notiks iedzīvotāju sapulce un tikšanās ar novada deputātiem. Lūdzam ikvienam ierasties uz iedzīvotāju sapulci. Iedzīvotāju nogādāšanai uz sapulci tiks nodrošināts autobuss.
Plkst. 15:30 – Pleikšņi;
Plkst. 15:40 – Ritiņi;
Plkst. 15:50 – Оzolaine;
Plkst. 15:55 – Bekši.

Lasīt tālāk ...

Notika Sieviešu klubiņa organizatoriskais saiets

2014.gada 16.martā notika Ozolaines pagasta Sieviešu klubiņa organizatoriskais saiets. Dažādu iemeslu dēļ, pāris gadus noteikti, Sieviešu klubiņš nebija kopā sanācis. Te jāmin, ka klubiņš, kura oficiālais nosaukums ir Lauku sieviešu asociācija, ir dibināts 2001.gadā. Daudz kas pa šiem gadiem ir izdarīts, daudz ko sievietes iemācījās un jaunu redzēja. Nu, Sieviešu klubinš ir gatavas jaunam cēlienam. Ļoti patīkami, ka bija pulcējušās daudzas esošās klubiņa dalībnieces, bet vēl lielāks prieks par jaunajiem dalībniekiem.

Lasīt tālāk ...

LLKC seminārs par aktuālo

SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" (turpmāk LLKC) Rēzeknes konsultācijas birojs Ozolaines pagasta Tautas namā 26.martā pl.10.00 rīko informatīvo semināru. Lauku iedzīvotājiem tiks sniegta svarīga informācija par ES tiešajiem maksājumiem, tajā skaitālauku bloku precizēšanu, lauksaimniecības zemju apsekošanu, agrovides pasākumiem, zemes īpašuma tiesību apliecinošajiem dokumentiem. Tiks skaidrotas nodokļu un grāmatvedības uzskaiti reglamentējošo aktu prasības, kas stājās spēkā 2014.gada 1.janvārī, kā arī stāstīts par aktualitātēm saistībāar valsts atbalstu lauksaimniecībai un finanšu piesaistes iespējām uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstīšanai laukos.

Lasīt tālāk ...

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022