• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Vecmāmiņu diena bērnudārzā "JĀŅTĀRPIŅŠ"

Marta beigās mūsu bērnudārzā notika jau tradicionālais pasākums vecmāmiņām. Šai dienai bērni jau laikus ļoti nopietni gatavojas, zīmē vecmāmiņu portretus, gatavo dāvanas, dejas un mācās dziesmiņas. Vienmēr viss kolektīvs priecājas par ikvienu vecmāmiņu, kuras izbrīvē laiku, lai pavadītu pēcpusdienu kopā ar saviem mazbērniem
Arī nākošgad gaidīsim visas mūsu vecmāmiņas ciemos.

Fotoreportāža


 

Līdz 24.aprīlim jaunieši var pieteikties praksē EP vēlēšanu iecirkņos

cvk

 

 

 

 

 

 

 

 

Rīga, 31.marts: 2014.gada Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) sadarbībā ar portālu Prakse.lv īsteno projektu, kura ietvaros 16 līdz 25 gadu veciem jauniešiem ir iespēja pieteikties praksē EP vēlēšanu iecirkņos. Prakse paredzēta vidusskolēniem un studentiem, kuri vēlas iepazīt vēlēšanu iecirkņa komisijas darbu, interesējas par vēlēšanām, ir sociāli atbildīgi, kā arī nākotnē vēlētos pildīt sabiedriski nozīmīgos vēlēšanu iecirkņa komisijas locekļa pienākumus.

Lasīt tālāk ...

Spodrības mēnesis Ozolaines pagastā

Katru gadu pavasarī Lielās talkas ietvaros Ozolaines pagasts rīko savu LIELO TALKU.
Šogad aicinām visus pagasta iedzīvotājus no 1.aprīļa līdz 26.aprīlim aktīvi iesaistīties Spodrības mēneša talkās un sakopt sava pagasta teritoriju.
Aprīļa mēnesī ir ieplānots sakopt pagasta teritoriju, iestādīt mežu, sakopt 2.pasaules kara karavīru kapus (Balbišos), labiekārtot Runču kapliču, ceļa malās izcirts krūmus, likvidēt atkritumu zonas u.c. darbi.
Jāatgādinā, ka 26.aprīlī čaklākie talkotāji tiks atzīmēti un saņems dabai un cilvēka acim patīkamas lietas, kā arī tiks apbalvoti konkursa „IZGATAVO PUTNU BŪRĪTI" dalībnieki.

Lasīt tālāk ...

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022