• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


INFORMĀCIJA PAR POTĒM

      Tie, kuri vēlās veikt potes pret ērču encefalītu, maksa gan bērniem, gan pieaugušajiem par vienu devu sastāda 34.15 EUR (poti netaisa ozolaines Feldšeru vecmāšu punktā).
      Potes pret difteriju ir bezmaksas.
      Sīkāku informāciju var saņemt pie M.Denisovas Feldšeru vecmāšu punktā, vai zvanot: tālr.646400311, mob.26246794

 

LEAX Rezekne atklāja rūdīšanas departamentu

      2014.gada 15.maijā  LEAX Rezekne, kas atrodas Teviņos, Ozolaines pagastā atklāja trešo cehu, kurā ir uzstādīts rūdīšanas cehs ar divām Ibsen T8 rūdīšanas krāsnīm, četrām atlaidināšanas krāsnīm un pēc apstrādes mazgāšanas iekārtu un moderno metalurģijas laboratoriju. Rūpnīcā tiek veikts arī indukcijas rūdīšanas pakalpojumus. LEAX Rezekne Heat Treatment laboratorija nodrošina augstvētīgus cietības un mikrostruktūras mērījumus.

Lasīt tālāk ...

SABIEDRISKĀ APSPREŠANA PAR KOKU IZCIRŠANU OZOLAINES PAGASTĀ

      Rēzeknes novada Ozolaines pagasta pārvalde paziņo, ka 2014.gadā plānots iesākt pagasta pārvaldes teritorijā esošos kapos veikt bīstamo koku un koku zaru nozāģēšanu.
      Lūdzam apskatīt sagatavoto tabulu ar ieplānotiem darbiem un iesniegt savus priekšlikumus un pieteikumus Ozolaines pagasta pārvaldē pie lietvedes(Bekši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads, LV-4633 talr.Nr. 64640171) vai uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. no 2014.gada 13.maija līdz 2014.gada 27.maijam.

Lasīt tālāk ...

Caur Ozolaines pagastu brauca sena pasta kariete

13.maijā pirms plkst.12.00 Ozolaines pagasta iedzīvotājiem  un viesiem pārējiem bija unikāla iespēja pašu acīm skatīt pēc 19.gadsimta parauga izgatavotas pasta karietes ar iejūgtiem četriem vai diviem zirgiem, kas dodas pa seno Imperatora pasta ceļu no Sakntpēterburgas uz Varšavu, piestājot dažādās vietās Latvijā.

Fotogalerija šeit.

Televīzijas pirmizrāde filmai "Vīna vosora deļ vysu"

      20. maijā Televīzijas pirmizrādi kanālā OTV piedzīvos Edgara Blinova režisētā filma "Vīna vosora deļ vysu". Tā ir mūsdienu drāma, kas stāsta par vienkāršu latgaliešu ģimeni.
      Filmas galvenos varoņus apvij problēma, kas skar daudzas latviešu ģimenes, – izceļošana uz ārzemēm. Galvenā sižeta līnija – aizbraucēju un palicēju atkalsatikšanās dzimtajā Latgales sētā.
      20.maijā pl.22 kanālā OTV būs skatāma spēlfilma "Vīna vosora deļ vysu". Filmas režisors Edgars Blinovs teic: "Skatoties filmu "Vīna vosora deļ vysu", ikviens varēs aizdomāties par savu vietu Latgalē, par iespēju būt noderīgam savai zemei, reģionam, pilsētai, nepalikt vienaldzīgam pret apkārtni, notiekošo, vienkārši būt, mīlēt, palīdzēt saviem tuvajiem".

Lasīt tālāk ...

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022