Runas konkurss "ZEIMUĻĪ"

Zeimuli

25. februārī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” valdīja lielāka rosība nekā citudien. Uz skatuves runas konkursa 2.kārtu bija ieradušies dalībnieki no visa Latgales reģiona. Šo dalībnieku vidū bija arī divas skolnieces no Liepu pamatskolas- Ludmila Kairiša un Laura Greiškāne. Šim atbildīgajam konkursam meitenes gatavoja skolotājas M. Golubcova un A. Smirnova. Mēs esam ļoti apmierināti ar mūsu daiļlasītāju veikumu. Abas dalībnieces mājās brauca ar Valsts izglītības satura centra izsnigto 3. pakāpes diplomu skatuves runas un mazo formu uzvedumu konkursā Latgalē.

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolas „Zvirbulēni”

zvirbulis 3

Jau kļuvis par tradīciju, ka Liepu pamatskolas skolēni februāra sākumā dodas uz Rēzekni, lai Rēzeknes novada lielajā zālē sacenstos ar citiem mūsu novada skolu audzēkņiem skatuves runas mākslā.
Šo ikgadējo konkursu mērķis ir izkopt skolēnos nacionālo identitāti, veicināt viņu emocionālo un radošo pašizpausmi, izmantojot vārda mākslas spēku, kā arī attīstīt un pilnveidot bērnu un jauniešu skatuves runas kultūru un aktiermeistarību. Ne mazāk svarīgs uzdevums ir arī sekmēt skolēnu interesi par latviešu un pasaules literatūras mantojumu.

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolas aktualitātes februārī un janvārī

Toposhie pirmklasnieki

Nākamo pirmklasnieku pirmā tikšana

26.janvārī Liepu pamatskolā notika nākamo pirmklasnieku pirmā tikšanās ar skolotājiem un skolu. Bērni atbrauca uz skolu jau ne uz pasākumu, bet mācīties. Šajā dienā bērniem bija īstas mācību stundas 20 minūšu garumā – angļu valoda, matemātikā, krievu valoda, latviešu valoda un mūzika. Bērni ar lielu interesi un degsmi nodarbojās stundās. Iespaidu bija ļoti daudz. Mēs gaidīsim bērnus uz nākamo tikšanos februārī.

Lasīt tālāk ...

11.12.2015.

        

Kur dzīvo pasaka? Vairākums atbild, ka pasaka dzīvo bērnībā. Kur dzīvo bērnība?
Vajag ļauties, lai fantāzija mūs ved pasaku valstībā, pasaku mežā, tur, kur dzīvo palīgi, mūsu spēka pārbaudījumi, piedzīvojumi, cīņas un uzvaras. Mēs zinām, ka no turienes atgriezīsimies gudrāki, drosmīgāki, labāki. Tāpat, kā skolā. Varam secināt, ka pasaka dzīvo skolā!

Lasīt tālāk ...

Jaungada eglīte Liepu pamatskolā

Jaunagada eglite18.12.2015 1

Liepu pamatskolā ir ļoti sena tradīcija- Jaungada eglītes karnevāls skolā, kurš notika 2015. gada 18. decembrī. Šo gada visjaukāko dienu mūsu skolēni gaidīja ar lielu sajūsmu un spraigu darbu : labi mācījās un uzvedās, bija aktīvi Rēzeknes novada pasākumos un skolas dzīvē, apmeklēja visas mācību stundas u.c. Tā piemēram, vizuālās mākslas fakultatīva nodarbībās bērni izgatavoja dekorācijas skolas telpu izrotāšanai. Katra klase sagatavoja kādu priekšnesumu: dzeju, dejas, dziesmas. Darbs kūpēja itin visur: pulciņos, folkloras kopā „ Liepiņa”, teātros.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022