Liepu pamatskola aicina topošos pirmklasniekus!

Skola

Liepu pamatskola (s.Laizāni, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads) 2017.gada 14.decembrī plkst. 12.30 aicina topošos pirmklasniekus uz tradicionālo iepazīšanās ar skolu pasākumu „Sveika, skola!”
Jūs gaida interesanti piedzīvojumi, patīkami pārsteigumi, kā arī ekskursija pa skolu un tās kabinetiem. Aicinām nākt visus, kuri vēlas vairāk iepazīties ar Liepu pamatskolu, mācību procesu, skolotājiem utt.
Gadījumā, ja būs nepieciešams transports, lai tiktu uz pasākumu, lūdzam zvanīt pa tālruni 26086297.

VIRTUĀLĀ EKSURSIJA!

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolas dziedātāji Dricānos

    Dricanos 07.11.2017. 2 1 

Novembris ir Latvijas mēnesis, kurā notiek ļoti daudz šim notikumam veltītu pasākumu. Latvijas republikas 99. dzimšanas dienas priekšvakarā Dricānu Tautas namā tika rīkoti nu jau sestie sadziedāšanās un sadraudzības svētki „Mana dziesma Latvijai”, kuros piedalījās kori, ansambļi, pop grupas gan no Rēzeknes novada, gan no blakus novadiem. Šajos sadziedāšanās svētkos jau trešo reizi piedalījās arī Liepu pamatskolas pop grupa „Mākonītis”, kurā dzied 1.-4. klašu skolēni. Jāatzīst, ka šos svētkus bērni gaida jau no septembra, jo pēc lielkoncerta vienmēr organizatori rīko bērnu diskotēku, kur var izdejoties no sirds, uzkost gan pasākuma organizatoru,gan vecāku sarūpētos našķus.

Lasīt tālāk ...

Meistarklase “Iepazīsti teātri”

teatris

16. oktobrī Liepu pamatskolas 6.-8. klašu skolēni brauca uz Rēzeknes teātri “Joriks” uz pasākumu Meistarklase “Iepazīsti teātri”.
Teātrī mums parādīja fragmentu no izrādes “Nārnijas Hronika”. Mēs, skatītāji, arī piedalījāmies izrādē. Tā notika neparastā gaisotnē: mēs sēdējām nevis zālē, bet gan citā telpā, kur uz grīdas bija salikti spilveni, uz kuriem mēs sēdējām.
Pēc izrādes mums parādīja teātra telpas un izstāstīja, kā teātris strādā tajās dienās, kad izrādes nenotiek. Ļoti interesanti bija uzzināt par profesijām, kuras ir saistītas ar teātra mākslu un izglītības iespējām.
Paldies par izglītojošo ekskursiju!

8. klases skolniece Laura Greiškāne


 

Labo vārdu nedēļa Liepu pamatskolā!

Labu apetiti

No 16. līdz 22.oktobrim visā Latvijā tika rīkota akcija “Labo darbu nedēļa”, savukārt pirmo reizi Liepu pamatskolā šī nedēļa tika pavadīta kā “Labo vārdu nedēļa”. Tās mērķis bija veicināt laipnu vārdu izmantošanu skolēnu vidū.
Šīs nedēļas ietvaros katra klase izveidoja noformējumu kādam vārdam, piemēram, “Labdien!”, “Piedodiet!”, “Labu apetīti!” , uzrakstot to trijās valodās: latviešu, krievu, angļu un atrada tam atbilstošo vietu skolā.
Turklāt skolā visu nedēļu stāvēja Labo vārdu koks. Katrs, kurš vēlējās sniegt jaukus vārdus savam klasesbiedram, draugam, skolotājam vai kādam citam, varēja uzrakstīt uz lapiņas un pielīmēt to uz šī koka.
Mīļš paldies skolēniem un pedagogiem par aktīvu līdzdalību!

Skolotāja Olga Rapša


 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022