Liepu pamatskolas skolēni skatuves runas konkursā!

Skatuves runa

Liepu pamatskolas skolēni 15. februārī piedalījās skatuves runas konkursā, kurš notika Rēzeknes novada lielajā zālē.
Šis ir ikgadējais konkurss, kura mērķis ir izkopt skolēnos nacionālo identitāti, veicināt viņu emocionālo un radošo pašizpausmi, izmantojot vārda mākslas spēku, kā arī attīstīt un pilnveidot bērnu un jauniešu skatuves runas kultūru un aktiermeistarību.
Skolēnu runas mākslu vērtēja profesionāli eksperti, režisori Igors Mihailovs, Māra Zaļaiskalns un Aivars Pecka, kuri ieklausījās skolēnu sagatavotajos darbos un novērtēja viņu skatuves runas iemaņas. Pavisam konkursā piedalījās 28 dalībnieki no novada mazākumtautību plūsmas skolām.
Liepu pamatskolu pārstāvēja seši konkursanti- Dominika Tjarve (2.kl.), Maksimilians Savickis(4.kl.), Kristaps Kaupers(4.kl.), Darja Kuzņecova(4. kl.), Laura Greiškāne(8.kl.) un Ludmila Kairiša(8.kl). Skolēni pierādīja,ka prot pārvarēt uzstāšanās drudzi, spēj koncentrēties, neaizmirsa to,ka tajā brīdī, kad viņi ir uz skatuves, viņi ir aktieri. Tāpēc arī rezultāti neizpalika. Laura Greiškāne un Kristaps Kaupers ieguva 1. pakāpes diplomu, Darja Kuzņecova – 2. pakāpes diplomu, Dominika Tjarve un Ludmila Kairiša- 3. pakāpes diplomu. Skolēnus šim konkursam sagatavoja skolotājas Inese Kokoreviča, Marija Golubcova, Ludmila Vinogradova un Ināra Blinova. Apsveiksim skolēnus ar šiem sasniegumiem un vēlēsim Kristapam Kauperam un Laurai Greiškānei sekmīgu uzstāšanos reģionālajā konkursā, kurš norisināsies 21. martā ARPC„Zeimuļs”.

Liepu pamatskolas skolotāja Ināra Blinova

Liepu pamatskolā norisināsies projektu nedēļa!

 IMG 9992

No š.g. 12.februāra līdz 16.februārim Liepu pamatskolā notiks projektu nedēļa. Šogad projektu nedēļas tēma ir „Latvijas valstij – 100!”.
Skolēni skolotāju konsultantu vadībā strādās 5 grupās un veidos savu projektus. Devītklasnieki, kā parasti, izmēģinās un pārbaudīs sevi eksāmenu darbu kārtošanā, risinot iepriekšējā gada eksāmenu uzdevumus. Projektu nedēļas prezentācija notiks piektdien, 16.februārī Liepu pamatskolas zālē plkst.10.00.
Sakarā ar projektu nedēļu Liepu pamatskolā būs izmaiņas skolēnu autobusa grafikā. No Liepu pamatskolas uz Rēzekni no 12.02.2018. līdz 15.02.2018. autobuss izbrauks 13.00., bet piektdien, 16.02.2018., no skolas uz Rēzekni autobuss izbrauks 12.30.

Lasīt tālāk ...

Sports – veselīgs dzīvesveids!

sports 17 01 20182018.gada 17.janvārī Liepu pamatskolas 1. un 2.klases skolēni piedalījās sporta pasākumā “Pirmie soļi basketbolā”, kas notika Maltas vidusskolas sporta zālē. Šī pasākuma mērķis bija: pārbaudīt savas zināšanas par basketbolu un piedalīties aizraujošās stafetēs kopā ar citām klasēm no visas Latvijas!
Projektu organizēja „Sportland” un Latvijas Basketbola savienība.
Bērniem bija iespēja piedalīties jautrās stafetēs, kur vajadzēja parādīt savu ātrumu, drosmī un gudrību. Pavisam kopā bija jāpiedalās desmit dažādas stafetes: gan komandās, gan individuāli.
Mazie sportisti piedalījās tādās stafetēs, kā “Riņķojam kopā”, “Kukulīša nešana”, “Maizītes cepšana”, “Konuss”, “Spēka stafete”, „Basketbols ir foršs” u.c.
Mūsu skolēni ļoti centās un ieņēma 4. vietu 15 komandu konkurencē.

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolas skolēni Maltas vidusskolā kaļ rotas!

ratkalsana 18

Jau daudzus gadus Maltas vidusskolā tiek realizēta pamatizglītības profesionāli orientētā virziena vizuālās mākslas programma, kur skolēni padziļināti apgūst zināšanas un prasmes lietišķajā mākslā.
Šīs programmas ietvaros bērniem tiek mācīta krāsaino metālu apstrādes tehnoloģija un rotkalšanas iemaņas. Skolēni apgūst prasmes kalt, liet metālu un visus procesus, kas saistīti ar krāsaino metālu apstrādi.
Diez vai Latvijā vēl ir kāda cita skola, kurā apmāca rotkalšanu. Arī mūsu Liepu pamatskolas skolēni, sākot ar 5.klasi, apmeklē šīs nodarbības Maltas vidusskolā, kur, skolotāja-rotkaļa Riharda Cibļa vadībā darina senās latgaļu rotas.
Tādā veidā jaunieši apgūst izzūdošās amatu prasmes un tiek iepazīstināti ar seno latgaļu bagāto un skaisto kultūras mantojumu.

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskola aicina uz Absolventu salidojumu!

IMG 4141

Ir nemainīga Liepu pamatskolas tradīcija katru trešo gadu rīkot Absolventu tikšanās vakaru.
2018.gada 24.februārī plkst.15.00 Maltas vidusskolas struktūrvienība Liepu pamatskola aicina savus bijušos skolotājus, skolēnus un skolas darbiniekus uz absolventu tikšanās vakaru:
-Plkst.15.00. - reģistrācija un ekskursija pa skolu;
-Plkst.15.30. – svinīgais pasākums.

Būs pieejami fotokompānijas pakalpojumi (maksas: 3-5 Eur). 

Līdzi ņemiet labu noskaņojumu, savus klasesbiedrus, fotogrāfijas no skolas dzīves un “groziņu”. Galdiņu rezervēšana līdz 22.02.2018. zvanot pa tālruni: 64640200 vai mob. 26086297.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022