Liepu pamatskolas aktualitātes

Makulatura

Šajā mācību gadā Liepu pamatskola piedalās makulatūras vākšanas konkursā “Tīrai Latvijai!”. Konkurss ik gadus apvieno simtiem izglītības iestāžu un tūkstošiem bērnu, lai, vācot makulatūru, kopīgi saudzētu un taupītu dabas resursus, tādējādi vēršot bērnu un jauniešu uzmanību makulatūras šķirošanas nepieciešamībai un nozīmei ikdienas dzīvē, kā arī veidotu izpratni, ka pareizi sašķiroti un pārstrādei nodoti atkritumi kļūst par vērtīgām izejvielām jaunu produktu ražošanā. Konkursa ietvaros iespējams vākt biroja, kopējamo, piezīmju, zīmēšanas papīru, grāmatas, avīzes, žurnālus, bukletus, katalogus, burtnīcas, klades, kā arī salocītus kartona iepakojumus. Konkursam netiek pieņemtas fotogrāfijas, izlietoti papīra trauki un uzlīmes. Konkursa ietvaros makulatūra jāvāc līdz 2016.gada 14.martam. Skolēni, kuri ir atnesušie makulatūru, kopā ar skolotāju Annu Smirnovu to svērs un fiksēs. Konkursa noslēgumā skolēni, kuri savāks vislielāko makulatūras daudzumu, saņems balvu.

Lasīt tālāk ...

Liepu skolas mazie dziedātāji Lendžos

MakonitisNovembris ir Latvijas mēnesis. Mūsu zemes gan lielās pilsētās, gan nelielos lauku ciematos šajā laikā notiek daudz un dažādas norises, veltītas mūsu Latvijai, kuras veicina, iededz jaunajā paaudzē patriotisma jūtas, lepnumu un cieņu pret savu dzimteni, novadu, katru zemes stūrīti.
Liepu pamatskolas pop grupa „Mākonītis” 19. novembra pēcpusdienā piedalījās ansambļu un koru sadziedāšanās pasākumā „Mana dziesma Latvijai”, kurš notika Lendžu pagasta TN.

Lasīt tālāk ...

Liepu pamatskolas skolotāji sporto Feimaņos 26.08.2016.

liepu pamatskolas skolotji sporto feimaos 26082016 1 20160831 1117693299

26. augustā Feimaņos notika ikgadējās, nu jau 15. Rēzeknes novada izglītības darbinieku sporta spēles, kuras organizē novada izglītības darbinieku arodorganizācija. Šajā sporta pasakumā piedalījās arī Liepu pamatskolas skolotāju komanda 7 cilvēku sastāvā.
Šī diena pagāja ļoti interesanti, aizraujoši un relaksējoši. Sporta dienā piedalījās 13 komandas no Rēzeknes novada skolām un Izglītības pārvaldes komanda. Katra skola bija sagatavojusi mājas darbu- atraktīvu, radošu sportisku sveicienu. Netrūka jautru mirkļu gan skatītājiem, gan pašiem sportistiem.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022