• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO Jaunieši-Juniori iepazīst RA un koncertzāli “GORS”

ozo jauniesi-juniori ekskursij gor 4 20141212 1922178778

11.decembrī Ozolaines pagasta bērni devās ekskursijā. Sākumā tika apskatītas Rēzeknes augstskolas Izglītības un dizaina fakultātes un Inženieru fakultātes ēkas un pēc tam koncertzāle "GORS".
Rēzeknes augstskolā bērnus visvairāk sajūsmināja atpūtas telpa, kura ierīkota par projektu konkursā "Labie darbi" vinnēto naudu. Te bērni izmēģināja mīkstos un ērtos pufus, kādi pavisam drīz būs arī OzO telpā. Bērni ļoti priecājās par iespēju pabraukāt liftā un paguva arī pašļūkāt no "slidkalniņa" kādā no auditorijām, ko iepriekš visdrīzāk neviens vēl nebija darījis.

Lasīt tālāk ...

Ekskursija OzO JuniOriem

Ceturtdien, 11.decembrī OzO JuniOriem ir iespēja doties ekskursijā uz Rēzekni – koncertzāli GORS, kur būs iespēja apskatīt arī izstādi "Naudas dizains", kā arī uz Rēzeknes Augstskolu, jaunājām Inženieru un Pedagoģijas fakultātes ēkām.

gors1

RA2

RA3

Izbraukšana 14:00 no Liepu pamatskolas, atgriešanās 18:00.
Pieteikšanās Liepu pamatskolā pie Ināras Blinovas vai Leilas Rasimas pa tel.26328442.

Lasīt tālāk ...

OzO piedalās konkursos, kuros noskaidros labākos, darbā ar jaunatni

Jaunatne

OzO jaunieši pieteikuši dalību Izglītības un zinātnes ministrijas izsludinātajā konkursā, kurā noskaidros labākos darbā ar jaunatni 2014.gadā. OzO jaunieši startē nominācijā „Straujākais lēciens jaunai jaunatnes organizācijai (viens darba gads)", pieteikumā uzskatīti OzO jauniešu realizēti projekti un aktivitātes,
Konkursa mērķis ir izteikt atzinību aktīvākajām pašvaldībām, darbā ar jaunatni iesaistītām personām un jaunatnes organizācijām par ieguldījumu jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā.
Pieteikt pretendentu konkursam līdz 1. decembrim varēja jebkura fiziska vai juridiska persona. Konkursa noslēgums un laureātu apbalvošana paredzēta 8. decembrī.

Lasīt tālāk ...

Jauno OzO jauniešu uzņemšana!

Heyyyy, jaunieti! Tev ir lieliska izdevība kļūt par daļu no OzO komandas. Nepalaid garām!

Ozo velo
15.novembrī, sestdien plkst.16:00 (OzO telpā virs bibiotēkas) gaidām jauniešus vecumā no 15 – 25 gadiem, kas vēlas pievienoties OzO un kopā ar citiem jauniešiem darīt daudz foršas lietas: realizēt savas idejas, braukt uz sadraudzības ballītēm citos pagastos, iet pārgājienos, doties velobraucienos, tuvākos un tālākos ceļojumos, spēlēt spēles, organizēt pasākumus sev un citu pagastu jauniešiem, jautri un forši pavadīt brīvo laiku! Spēlēsim iepazīšanās spēles, iepazīstināsim ar sevi un to, ko īsti OzO dara, uzēdīsim kādu gardu cepumu ar tēju vai limonādi un uzspēlēsim kādu galda spēli.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022