• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO jaunieši ciemojas Briselē un Eiropas Parlamentā

brisel 11 20150507 1765477915

Šī gada 21.-25.aprīlī “OzO jaunieši” jeb Ozolaines pagasta jaunieši ciemojās Eiropas sirdī Briselē. Jaunieši viesojās Eiropas parlamentā un tikās ar Eiropas parlamenta deputātu Krišjāni Kariņu, kurš pastāstīja par savu un Eiropas parlamenta darbu un ikdienu.

Lasīt tālāk ...

OzO jauniešu pavasara aktualitātes

Brisele

OzO jaunieši dosies ceļojumā uz Briseli
No šī gada 21. līdz 25.aprīlim divpadsmit Ozolaines pagasta jaunieši dosies ceļojumā uz Briseli, Beļģiju. Jaunieši dosies uz Eiropas Parlamenta ēku, kur tiksies ar Eiropas Parlamenta deputātu Arti Pabriku un iepazīsies ar darbu parlamentā. Tāpat jaunieši dosies ekskursijā pa Briseli, meklēs slaveno “Čurājošo puisīti” (un arī mazāk slaveno “Čurājošo meitenīti”), apskatīs miniatūru parku “Mini Eiropa” un neparasto Atomiumu, kas ir viena no Eiropas galvaspilsētas ievērojamākajām celtnēm. Tāpat tiek plānots apmeklēt Beļģijas lielāko un labāko akvaparku “Oceade”, lai izbaudītu elpu aizraujošus ūdens piedzīvojumus.
Atgādinām, ka OzO komanda vinnēja Rēzeknes novada pašvaldības konkursā par “Aktīvāko jaunatnes pagastu 2014.gadā” un balvā ieguva 3500 EUR brauciena organizēšanai.
Visi dokumenti, aviobiļetes un naktsmājas jau ir noorganizētas. Jaunieši ar nepacietību un patīkamu satraukumu gaida, kad beidzot varēs doties ceļojumā. Lai mums izdodas lielisks brauciens!

Lasīt tālāk ...

Savu pirmo dzimšanas dienu svin OzO jaunieši

OzO Dzimshanas diena1

30.janvārī OzO jaunieši kopā ar draugiem no Maltas, Ozolmuižas, Verēmu, Čornajas, Audriņu, Rogovkas un Sakstagala pagastiem nosvinēja savu pirmo dzimšanas dienu. Kuplajā pulkā atskatījāmies uz mūsu pirmo gadu, teicām daudzus paldies vārdus, apbalvojām aktīvākos jauniešus, saņēmām daudz jauku apsveikumu un noderīgu dāvanu, ēdām torti, spēlējām dzimšanas dienas spēles, fotografējāmies fotostūrītī, dejojām, organizējām konkursus un veiksmīgākajiem pasniedzām vērtīgas balvas. Par jaunāko un jautrāko deju mūziku ballītē rūpējās lieliskais DjYakov, kas arī ir OzO jaunietis.

Lasīt tālāk ...

Aktīvākie jaunieši Rēzeknes novadā–Ozolaines pagastā!

0039

Lai veicinātu jauniešu līdzdalību savu interešu un ideju realizēšanā, kā arī popularizētu lietderīgu brīvā laika pavadīšanu un neformālo izglītību, 2014. gada nogalē Rēzeknes novada Izglītības pārvalde organizēja konkursu, kurā noskaidroja jauniešu jomā aktīvāko pagastu. Konkursā tika saņemti vienpadsmit pieteikumi. Izvērtējot jauniešu organizētos pasākumus pagastos, kā arī to, cik aktīvi jaunieši piedalījušies novada rīkotajos konkursos, par Gada aktīvāko pagastu Izglītības pārvalde atzinusi Ozolaines pagasta „OzO jauniešus".

Lasīt tālāk ...

Atskatoties uz OzO jauniešu 2014.gadu un ieskatoties 2015.gadā

Leila

Pirmkārt, OzO jauniešu vārdā vēlos visus sveikt jaunajā 2015.gadā! Lai šis gads mums visiem ir veiksmīgs, košs un pozitīviem notikumiem bagāts!
Šogad OzO jauniešiem apritēs gada jubileja. Kaut arī būs pagājis tikai gads, tomēr izdarīts ir daudz. OzO ir bijuši ļoti aktīvi iepriekšējā 2014.gadā - piedalījušies un organizējuši dažādus pasākumus sev un citu pagastu jauniešiem, gājuši pārgājienā, braukuši velobraucienā, devušies ciemos pie citu pagastu jauniešiem, piedalījušies sadraudzības vakaros un vinnējuši sporta sacensībās, palīdzējuši Ozolaines pagasta tautas nama pasākumu rīkošanā, kā arī piedalījušies dažādos projektu konkursos, kopsummā iegūstot EUR 3300 lielu finansējumu, par kuriem tika iepirktas dažādas galda spēles, sēžammaisi, galda hokejs un galda futbols, organizēti pasākumi (OzOlimpiskās spēles 2014, "Dia de los Muertos" jauniešu sadraudzības vakars, u.c.) un uzstādīti ielu vingrošanas trenažieri.

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022