• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Nometne “KOPĀ!”

Nometne kopa

No 13. līdz 15. jūnijam Ozolaines pagastā norisinājās izglītojoša vasaras nometne “Kopā!”, kurā piedalījās 23 Ozolaines pagasta bērni un jaunieši vecumā no 8-16 gadiem. Nometne tika realizēta pateicoties Rēzeknes novada domes nometņu un neformālo apmācību projektu finansējumam ar Ozolaines pagasta pārvaldes līdzfinansējumu, dalība nometnē bērniem un jauniešiem bija bezmaksas.

Lasīt tālāk ...

OzO piedalījās Rēzeknes novada “Jaunatnes diena 2016”

Novada diena2016

17. jūnija piektdienā aktīvākie un sportiskākie Rēzeknes novada jaunieši pulcējās Kaunatas pagasta atpūtas un sporta bāzē “Jaunais dinamietis”, kur tika aizvadīta nu jau sestā Rēzeknes novada Jaunatnes diena. Jaunatnes dienas aktivitāšu programmas pamatā bija sporta spēles, kurās kopā piedalījās 14 jauniešu komandas, pārstāvot Ozolmuižas, Sakstagala, Ilzeskalna, Feimaņu, Maltas, Kaunatas, Strūžānu, Nautrēnu, Bērzgales, Audriņu, Vērēmu un Ozolaines pagastus.

Lasīt tālāk ...

OzO jaunieši saņēma finansējumu jaunatnes iniciatīvu projekta realizēšanai

rzeknes novada jaunatnes diena 2015 52 20150625 1385110627

Ir noslēdzies Rēzeknes novada projektu konkurss jauniešiem par finansējuma piešķiršanu jaunatnes iniciatīvu projektiem. Kopumā tika iesniegti 33 projektu pieteikumi, no kuriem 23 aktuālākajiem un oriģinālākajiem piešķirts finansējums ar kopējo summu 7000 EUR apmērā.
Viens non atbalstītiem projektiem ir arī OzO jauniešu „OzOlimpiskās spēles 2016”, koordinatore- Leila Rasima (Jaunatnes lietu speciāliste). kOPĒJĀ SUMMA 230 EUR.

Lasīt tālāk ...

OzO jaunieši svin savu otro dzimšanas dienu

ozo jauniesu 2 dzimsanas diena 05022016 69 20160208 1609344908

5.februārī Ozolaines pagasts pulcēja jauniešus no vairākiem Rēzeknes novada pagastiem, lai kopā nosvinētu OzO 2 gadu dzimšanas dienu. Lai svinēšana būtu interesantāka, jauniešiem bija iespēja pārbaudīt savas zināšanas “Mūzikas Erudītā”. Komandām no Maltas, Ozolmuižas, Vērēmu, Sakstagala, Audriņu, Sprūževas un Ozolaines pagastiem bija jāuzmin atskaņotās dziesmas, jāatsauc atmiņā dziesmās iztrūkstošos vārdus, jāuzmin melodiju, dzirdot vien dažas notis, jādzied karaoke, jāatpazīst vecās grupas vai dziedātājus, klausoties fragmentus no mūzikas platēm. Deviņu komandu konkurencē uzvaru pārliecinoši izcīnīja drosmīgā un zinošā komanda “MUIŽA” no Ozolmuižas pagasta. Simpātiju balvas saņēma Ozolmuižas un Maltas komandas, kuras konkursa laikā parādīja atraktivitāti un drosmi dziedāt un dejot.

Lasīt tālāk ...

OzO jauniešu aktualitātes

Laimīgu Jauno 2016.gadu!Leila
Mīļie Ozolaines pagasta jaunieši un bērni!
Šajā gadā mums priekšā daudz lielu darbu un jautru pasākumu. Janvāra beigās mēs svinēsim jau mūsu 2.dzimšanas dienu! Šogad arī mūsu OzO ISTABA kļūs daudz mājīgāka un modernāka, jo pavisam drīz sāksies remonts. Turpināsim labās tradīcijas un to, kas mums patīk – iesim pārgājienos, brauksim velobraucienos ar jaunajiem velosipēdiem, palīdzēsim mūsu pagastam pasākumos un organizēsim paši savus pasākumus, cepsim un gatavosim, spēlēsim spēles un jautrā atmosfērā darīsim daudz jaunas lietas! Lai mums visiem šogad daudz, daudz jautru brīžu kopā un lai izdodas visas labās lietas, ko esam ieplānojuši!

Leila

Lasīt tālāk ...

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022