Liepu pamatskolas dziedātāji Dricānos

FaceBook  

    Dricanos 07.11.2017. 2 1 

Novembris ir Latvijas mēnesis, kurā notiek ļoti daudz šim notikumam veltītu pasākumu. Latvijas republikas 99. dzimšanas dienas priekšvakarā Dricānu Tautas namā tika rīkoti nu jau sestie sadziedāšanās un sadraudzības svētki „Mana dziesma Latvijai”, kuros piedalījās kori, ansambļi, pop grupas gan no Rēzeknes novada, gan no blakus novadiem. Šajos sadziedāšanās svētkos jau trešo reizi piedalījās arī Liepu pamatskolas pop grupa „Mākonītis”, kurā dzied 1.-4. klašu skolēni. Jāatzīst, ka šos svētkus bērni gaida jau no septembra, jo pēc lielkoncerta vienmēr organizatori rīko bērnu diskotēku, kur var izdejoties no sirds, uzkost gan pasākuma organizatoru,gan vecāku sarūpētos našķus.

     Dricanos 07.11.2017. 2 2

Mūsu bērni sniedza jauku priekšnesumu, dziedot Daces Robules dziesmu „Saule, saulīte”. Pasākumā piedalījās arī Dricānu draudzes prāvests Māris Laureckis, kurš sirsnīgi un ļoti skanīgi dziedāja līdzi koriem skaistās un zināmās dziesmas par Latviju. Svētku noslēgumā viņš uzrunāja bērnus, novēlot tiem būt patiesiem savas valsts pilsoņiem, kā arī sniedza savu priestera svētību.
Jau tumsai metoties, kamēr gaidījām savu autobusu, vēl paspējām izšūpoties augstajās Dricānu šūpolēs. Bērni bija sajūsmā par šādu iespēju un pasākuma noslēgumu. Ar jautājumiem, vai nākošajā gadā atkal brauksim, mēs „ripojām” mājup.
     Paldies pagasta pārvaldei par piešķirto transportu un šoferītim llmāram, paldies vecākiem par bērnu sapošanu pasākumam un sagaidīšanu pieturvietās.
     Lai visiem jauki un patriotiski Latvijas Republikas proklamēšanas svētki.

Pop grupas „Mākonītis” vadītāja, 
skolotāja Ināra Blinova

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022