• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Nominācijā “Aktīvākais jaunatnes pagasts” OzO jauniešiem 3.vieta

FaceBook  

Jaunieshi gada balvaAizvadītajā Rēzeknes novada Jaunatnes gada balvā nominantu vidū bija arī OzO jaunieši, kuri pretendēja uz Aktīvākā Rēzeknes novada jaunatnes pagasta titulu. Uz šo titulu OzO jaunieši bija nominēti arī 2014.gadā, kad tas bija vienīgais konkurss, no kura būtībā arī ir izaugusi Jaunatnes gada balva un visas pārējās nominācijas. Toreiz OzO jaunieši vinnēja šo titulu un 12 cilvēku sastāvā devās vizītē uz Eiropas Parlamentu Briselē.
Jāatzīst, ka konkurence uz “Aktīvākā jaunatnes pagasta” titulu šogad bija liela – kopumā nominēti 7 pagasti – Ozolaines, Vērēmu, Feimaņu, Sakstagala, Bērzgales, Dricānu un Ilzeskalna pagasti, kuri ir aktīvi darbojušies pagājušajā gadā, organizējot gan dažādus pasākumus savā pagastā, gan apmeklējot citu pagastu organizētos pasākumus. 1.vietu ieguva Ilzeskalna pagasta jaunieši, 2.vietu – Verēmu pagasta jaunieši un 3.vietu – Ozolaines pagasta jaunieši. Trešās vietas ieguvējiem pienākas iespēja iepazīties ar Rēzeknes novada pašvaldības darbu un izklaides programma atpūtas kompleksā „Bāka”, ko mēs arī labprāt izmantosim.


2016.gadā OzO jaunieši organizējuši sev un citiem jauniešiem dažādus pasākumus - kā pirmos jāmin “OzOlimpiskās spēles 2016”, OzO 2.gadu dzimšanas dienas pasākumu “Mūzikas Erudīts” un “OzO velO” velobrauciens, kuri pulcēja jauniešus arī no citiem Rēzeknes novada pagastiem. Jāatzīmē arī jauniešu neformālā vasaras nometne “OZOL(aines)ZEME”, Helovīna pasākums “HallOzOween 2016”, jauniešu Ziemassvētku pasākums “OzO DISCO & MASKU BALLE”, “OzO SPĒĻU VAKARS”, mūsu pirmā “Pidžammu ballīte”, esam sportojuši un “stādījuši” personīgos rekordus Eiropas veselības nedēļas ietvaros. Tāpat OzO jaunieši ir bijuši vizītē uz Rēzeknes dzīvnieku patversmi, kā arī piedalījušies projekta “100 sejas Latvijas 100gadei” tapšanā. Jaunieši piedalās arī vietējos Ozolaines pagasta Tautas nama pasākumos, kā arī dodas ciemos pie citu pagastu jauniešiem. Pagājušā gadā esam bijuši vairākos jauniešu sadraudzības pasākumos - “Pavasara karnevālā” Rogovkā, "Iedejo Savā Stilā!" Sakstagalā, “Black Star Mafia” Ozolmuižā, “Masku balle” Sakstagalā, kā arī Orientēšanās sacensībās EZERZEME un Rēzeknes novada Jaunatnes dienas sporta spēlēs.
Arī šim gadam ir ieplānoti daudzi pasākumi un daudzi vēl tikai tiks plānoti! Galvenais – būt draudzīgai komandai, kas atbalsta viens otru, kas vēlas kvalitatīvi un lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku un kas vēlas pasauli padarīt nedaudz labāku gan pašiem sev, gan citiem cilvēkiem. Mēs varam lepoties ar izdarīto, bet mums vēl daudz darāmā priekšā. Lai OzO jauniešiem izdodas!

Leila Rasima
Jaunatnes lietu speciāliste

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022