• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO jaunieši svinēs savu 3.dzimšanas dienu

FaceBook  

ozo jauniesi svin pirmo dzimsanas dienu 7 20150206 1011147392

3.februārī OzO jaunieši svinēs savu trešo dzimšanas dienu. Pirms nedaudz vairāk kā trīs gadiem 2014.gada 24.janvārī pirmoreiz Bekšos pulcējās 13 jaunieši, kuri sāka sevi dēvēt par “OzO”. Toreiz pulcējāmies vēl neremontētā telpā virs bibliotēkas, kura ar laiku kļuva par OzO mājām.

OZO HB

Atskatoties uz šiem gadiem – ļoti daudz kas ir noticis. Jaunieši ir izauguši, pirmā komanda jau uzsākusi savas studiju un darba gaitas un nu nāk jauni darboties griboši jaunieši. OzO juniOri arī pa šo laiku ir izauguši un nu jau ir pilntiesīgi OzO jaunieši un var piedalīties visos OzO pasākumos. Pagājušajā gadā mūsu mājas, OzO telpa, piedzīvoja remontu un nu pie mums ir pavisam mājīgi un skaisti. Skatoties nākotnē, ceram, ka tiksim pie lielākām telpām, jo šajā mums ir par šauru.

Šo triju gadu laikā esam kopā svinējuši dažādus svētkus – Ziemassvētkus un Jauno gadu, Helovīnu, protams arī savas pirmās divas dzimšanas dienas, kā arī organizējuši citas aktivitātes – frizieru ballītes, pārgājienus, velobraucienus, masku meistarklases, pidžammu ballītes, vasaras nometnes, kopīgu slidošanu un peldēšanos, ēdienu gatavošanu un daudzas citas lietas. Ar Rēzeknes novada atbalstu esam pabijuši Briselē un Eiropas parlamentā, jo savā pirmajā darbības gadā tikām atzīti par aktīvāko Rēzeknes novada jaunatnes pagastu.
Šie trīs gadi ir bijuši raibi un notikumiem bagāti! Paldies ikvienam jaunietim, kas ir bijis un ir daļa no OzO, kas ir veidojis un veido savu un citu jauniešu ikdienu interesantāku un labāku! HAPPY BIRTHDAY, OzO!

Tiekamies piektdien, 3.februārī! Aicināti visi esošie un bijušie OzO jaunieši!
Plkst.17.00 OzO telpā (3.stāvā virs bibliotēkas). Cepsim dzimšanas dienas keksiņus un sagatavosimies vakaram
Plkst.19.00 Dzimšanas dienas svinības un diskotēka ar Dj Twin Tautas namā
DRESSCODE: Jūrnieki

enkurs

FOTOGALERIJA
OzO jaunieši svins savu 1.dzimšanas dienu
OzO jaunieši svins savu 2.dzimšanas dienu

VIDEO
1.dzimšanas diena 2014
2.dzimšanas diena 2015

Leila Rasima
Jaunatnes lietu speciāliste
Ozolaines pagastā
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mob. 26328442
twitter.com/OZOjaunatne

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022