• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ozolaines pagastā jauniešus pulcēja jau trešās OzOlimpiskās spēles

FaceBook  

10

26.augustā Ozolaines pagasta Bekšos notika “OzOlimpiskās spēles 2016”, kas šogad sakrita arī ar lielāko šī gada sporta notikumu - Olimpiskajām spēlēm. Dažāda veida komandu stafetēs un individuālajos spēka un izveicības pārbaudījumos sacentās jaunieši no Ilzeskalna, Maltas, Čornajas, Feimaņu un Ozolaines pagastiem. Jaunieši pārbaudīja savu varēšanu skriešanā, riteņbraukšanā, šaušanā, spaiņu celšanā, virvju trasē, u.c. veida pārbaudījumos.

12Šis bija pirmais gads, kad augusts mūs lutināja ar sauli un karstumu un beidzot tradīcija sacensties lietū nu ir lauzta.
7

Šogad jau trešo reizi komandu sacensībās spēcīgākā izrādījās Feimaņu komanda, otrajā vietā atstājot Maltas komandu un trešajā vietā – Ilzeskalna komandu (kārtīgi saskaitot punktus, atklājās, ka ir ieviesies kļūda un ka ar viena punkta pārsvaru 2.vietu izcīna Malta, Ilzeskalnu atstājot 3.vietā).
Izturīgākie OzOlimpisko spēļu dalībnieki pēc karstās dienas komandu sacensībām atrada spēkus piedalīties arī individuālajos pārbaudījumos. Kuru rezultāti ir sekojoši:

Olimpiskais 400 m skrējiens:
1.vieta meitenēm – Kristīne Gailuma (Ilzeskalna pag.)
2.vieta meitenēm – Zigrīda Lukaševiča (Ozolaines pag.)
3.vieta meitenēm – Velga Lāce (Ilzeskalna pag.)
1.vieta zēniem – Raivis Elksnis (Ilzeskalna pag.)
2.vieta zēniem – Artūrs Kasolapovs (Maltas pag.)
3.vieta zēniem – Aleksejs Kairišs (Ozolaines pag.)
3 apļu Minimaratons ap Bekšu dīķi:
1.vieta meitenēm – Kristīne Gailuma (Ilzeskalna pag.)
2.vieta meitenēm – Velga Lāce (Ilzeskalna pag.)
3.vieta meitenēm – Paula Sanija Ogriņa (Maltas pag.)
1.vieta zēniem – Kārlis Barkāns (Ilzeskalna pag.)
2.vieta zēniem – Vasīlijs Prokofjevs (Maltas pag.)
3.vieta zēniem – Raivis Elksnis (Ilzeskalna pag.)
Spaiņcelšanas sacensības:
1.vieta meitenēm – Valentīna Čistjakova (Ozolaines pag.)
2.vieta meitenēm – Zigrīda Lukaševiča (Ozolaines pag.)
3.vieta meitenēm – Velga Lāce (Ilzeskalna pag.)
1.vieta zēniem – Aleksandrs Mihailovs (Feimaņu pag.)
2.vieta zēniem – Juris Rivčs (Feimaņu pag.)
3.vieta zēniem – Ivars Bogdans (Ilzeskalna pag.)
Tāpat jauniešiem bija iespēja rādīt savu māku veselīgas ēšanas un dzeršanas sacensībās sacensībās. “Dārzeņātrēšanas” sacensībās ātrākā meitene bija Paula Sanija Ogriņa (Maltas pag.) un ātrākais puisis – Juris Rivčs (Feimaņu pag.), savukārt “Kefīrātrdzeršanas” sacensībās ātrākā meitene – arī Paula Sanija Ogriņa (Maltas pag.) un ātrākais puisis – Ivars Bogdans (Ilzeskalna pag.)
Paldies visiem, kas piedalījās, kā arī visiem brīvprātīgajiem, kas palīdzēja spēļu organizēšanā, tiesāšanā un rezultātu apkopošanā! Paldies Līvānu jaunatnes centra “Kvartāls” jauniešiem, kas bija iegriezušies pieredzes apmaiņai un palīdzēja Chill-zonas iekārtošanā.
3Nobeigumā neliels citāts no kāda, kas diemžēl nevarēja piedalīties OzOlimpiskajās spēlēs, bet kas piedalījās Olimpiskajās spēlēs un atsūtīja savu sveicienu mūsu spēļu dalībniekiem:
“Piedaloties šīs gada nozīmīgākajā sporta notikumā RIO Olimpiskajās spēlēs, man bija milzum daudz iespaidu, fantastiska sportiskā pieredze, taču nu, esot mājās, es saprotu, ka lielākais, ko šoreiz esmu ieguvusi, ir draudzība, kuru ieguvu tur esot, un jau tā lielā draudzība un mīlestība, kas dega par mani šeit - Latvijā.” (Gunta Latiševa-Čudare)
Degsim viens par otru, par mūsu sasniegumiem sportā un vispār aktīvu dzīvesveidu  kā tādu, bet pats galvenais, degsim par mūsu draudzību! Tiekamies “OzOlimpiskajās spēlēs 2017”!2

Leila Rasima
Ozolaines pagasta jaunatnes lietu speciāliste

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022