• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Notika Sieviešu klubiņa organizatoriskais saiets

FaceBook  

2014.gada 16.martā notika Ozolaines pagasta Sieviešu klubiņa organizatoriskais saiets. Dažādu iemeslu dēļ, pāris gadus noteikti, Sieviešu klubiņš nebija kopā sanācis. Te jāmin, ka klubiņš, kura oficiālais nosaukums ir Lauku sieviešu asociācija, ir dibināts 2001.gadā. Daudz kas pa šiem gadiem ir izdarīts, daudz ko sievietes iemācījās un jaunu redzēja. Nu, Sieviešu klubinš ir gatavas jaunam cēlienam. Ļoti patīkami, ka bija pulcējušās daudzas esošās klubiņa dalībnieces, bet vēl lielāks prieks par jaunajiem dalībniekiem.

Priekšsēdētāja Sandra Kaša, kura šos klusuma gadus cītīgi glabāja gan reģistrācijas dokumentus, gan statūtus, atkārtoti iepazīstināja visas saieta sievietes ar tiem. Pie tējas galda, kuru sarūpēja  pagasta pārvaldnieks, sievietes kavējās atmiņās par interesantajiem kopā izdzīvotajiem pasākumiem, taču visaktīvāk tika apspriestas turpmākās aktivitātes.
Saietā tika nolemts, ka tikšanās notiks reizi mēnesī (mēneša otrajā svētdienā). Nākošā Sieviešu klubiņa tikšanās notiks – Pūpolsvētdienā 13.martā plkst.16.00. Tīkšanās tēma: Viss, kas saistīts ar Lieldienu svinēšanu-gaidīšanas tradīcijas, olu krāsošanas noslēpumi, galda dekorēšana utt.
P.S Dažus pūpolu saglabāšanas noslēpumus līdz šai dienai sievietes jau zin!

IMG 2656IMG 2663IMG 2664IMG 2659

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022