• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


SVEICIENI SKOLĒNIEM, STUDENTIEM UN VISIEM, KAS MĀCĀS!

FaceBook  

SVEICIENI SKOLĒNIEM, STUDENTIEM UN VISIEM, KAS MĀCĀS!

Krāsainā vasara aizritējusi un klāt 1.septembris! Mīļš sveiciens gan bērniem, gan jauniešiem, gan pieaugušajiem uzsākot jauno mācību gadu! Lai šis gads radošs, lai jums vienmēr apkārt vislabākie klasesbiedri/kursabiedri, vislabākie skolotāji un pasniedzēji un lai izdodas uzdrošināties vairāk un sasniegt kādu no saviem mērķiem un sapņiem! Esiet aktīvi, nāciet uz OzO, pievienojieties mūsu komandai un pavadiet forši brīvo laiku pēc skolas kopā ar citiem foršiem vienaudžiem! Īpašs sveiciens jau esošajiem OzO juniOriem un jauniešiem! Lai mums visiem lielisks šis gads!

Leila Rasima

OzO jaunieši palīdz sporta dienas “NO ROKAS ROKĀ” organizēšanā

22.augustā notika Ozolaines pagasta iedzīvotāju sporta spēles “NO ROKAS ROKĀ”, kurā ne vien piedalījās OzO jauniešu komandas, bet kurām jaunieši arī aktīvi gatavojās un cik vien varēja iesaistījās un palīdzēja to organizēšanā. Jaunieši gatavoja dekorācijas, norādes, parūpējās par Chill-zonu un radošajām darbnīcām bērniem un visiem sporta spēļu dalībniekiem. Ikvienam bija iespēja atstāt savas plaukstas nospiedumu uz īpašās motivācijas sienas, uztaisīt sev stilīgu filca piespraudi, apzīmēt akmentiņus, kā arī tikt pie skaista zīmējuma uz sejas. Pacietīgākie tika arī pie Hennas tetovējumiem, kas šobrīd ir modē. Tāpat bērniem bija iespēja piedalīties īpašā balonu izlozē, kurā varēja vinnēt gan daudzas garšīgas lietas, gan ko noderīgu jaunajam skolas gadam! Tāpat OzO jaunieši bija parūpējušies par šaušanas sacensībām, lai noskaidrotu, kurš mūsu pagastā ir vislabākais “TEKSASAS REINDŽERS”. Šoreiz tas izrādījās gados jaunais, bet trāpīgais šāvējs Lauris Kuprijanovs! Apsveicam, LAURI!

Paldies ikvienam OzO jaunietim, kas palīdzēja spēļu organizēšanā! Jūs esat malači!
FOtO-orietēšanās sacensības “OzO ORIENT 2015”
Sporta spēļu ietvaros aizritējušas nu jau otrās orientēšanās sacensības bērniem. Šoreiz piedalījās trīs komandas, kurām bija jāatrod 20 fotogrāfijās redzami objekti, kas atrodas Bekšu apkārtnē un tad pie šiem objektiem vēl pašiem jānobildējas. Uzdevums nebija no vieglajiem. Vidēji komandas orientējās 30 minūtes un atrada lielāko daļu objektu. Šoreiz spēcīgākā izrādījās vienīgā puišu komanda ar nosaukumu “VILKI”. Otrajā un trešajā vietā palika meiteņu komandas “SMURFIKI” un “ROZES”. Visas trīs komandas tika apbalvotas ar diplomiem un medaļām, kā arī saņēma garšīgas balvas. Uz tikšanos nākošvasar “OzO ORIENT 2016” sacensībās!

OzO jaunieši piedalījās neformālajās apmācībās Rogovkā
18. - 21.augustā Rovgokā notika jauniešu neformālās apmācības “SEV I SOVAI SĀTAI”. Apmācībās piedalījās jauniešiem no dažādiem Rēzeknes novada pagastiem vecumā no 16 - 20 gadiem. Arī OzO jauniešiem tika dota iespēja piedalīties pilnīgi bez maksas, jo gan dzīvošana, gan ēdināšana un nodarbības tika nodrošinātas no organizatoru puses. Šo apmācību laikā jaunieši izbaudīja aktīvo atpūtu, gāja pārgājienā, darbojās un izpaudās radošajās darbnīcās, kā arī piedalījās praktiskās nodarbībās saistībā ar jaunatnes uzņēmējdarbību un vakaros skatījās filmas. Paldies organizatoriem par šīm lieliskajām apmācībām, kurās jaunieši ne vien ieguva daudz jaunu draugu, bet arī izmēģināja jaunas lietas, kļuva drošāki un ieguva jaunas noderīgas zināšanas nākotnei! Apmācības notika pateicoties Rēzeknes novada domes atbalstam, Jauniešu nometņu un neformālo apmācību projektu konkursa ietvaros.

OzO PASĀKUMI SEPTEMBRĪ/OKTOBRĪ:
11.09. FILMU VAKARS
          - 15:00 BĒRNIEM
          - 17:00 OzO jauniešiem
18.09. WHITE DISCO ar Dj JAKOV
          - 19:00 BĒRNIEM
          - 21:00 JAUNIEŠIEM
23.09. 17:00 FRIZIERU BALLĪTE OzO JuniOriem
25.09. FILMU VAKARS
         - 15:00 BĒRNIEM
         -17:00 JAUNIEŠIEM
26.-27.09. Laivu brauciens OzO jauniešiem
2.10. JAUNO OZO BIEDRU UZŅEMŠANA
         - 15:00 BĒRNIEM
         - 17:00 JAUNIEŠIEM
9.10. DISKOTĒKA ar Dj JAKOV
         - 19:00 BĒRNIEM
         - 21:00 JAUNIEŠIEM
16.10. FILMU VAKARS
        - 15:00 BĒRNIEM
        - 17:00 OzO jauniešiem
23.10. ORIGAMI vakars / Gatavošanās Helovīnam
        - 19:00 BĒRNIEM
        - 21:00 JAUNIEŠIEM
30.10. HALLOWEEN DISCO ar Dj JAKOV
        - 19:00 BĒRNIEM
        - 21:00 JAUNIEŠIEM

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022