• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Atskatoties uz OzO jauniešu 2014.gadu un ieskatoties 2015.gadā

FaceBook  

Leila

Pirmkārt, OzO jauniešu vārdā vēlos visus sveikt jaunajā 2015.gadā! Lai šis gads mums visiem ir veiksmīgs, košs un pozitīviem notikumiem bagāts!
Šogad OzO jauniešiem apritēs gada jubileja. Kaut arī būs pagājis tikai gads, tomēr izdarīts ir daudz. OzO ir bijuši ļoti aktīvi iepriekšējā 2014.gadā - piedalījušies un organizējuši dažādus pasākumus sev un citu pagastu jauniešiem, gājuši pārgājienā, braukuši velobraucienā, devušies ciemos pie citu pagastu jauniešiem, piedalījušies sadraudzības vakaros un vinnējuši sporta sacensībās, palīdzējuši Ozolaines pagasta tautas nama pasākumu rīkošanā, kā arī piedalījušies dažādos projektu konkursos, kopsummā iegūstot EUR 3300 lielu finansējumu, par kuriem tika iepirktas dažādas galda spēles, sēžammaisi, galda hokejs un galda futbols, organizēti pasākumi (OzOlimpiskās spēles 2014, "Dia de los Muertos" jauniešu sadraudzības vakars, u.c.) un uzstādīti ielu vingrošanas trenažieri.

2015.gadā plānojam turpināt darboties tikpat aktīvi un vēl aktīvāk. Februārī jau ieplānots pirmais brauciens uz sadraudzības vakaru Ozolmuižā, tāpat domājam par tuvākajiem pasākumiem tepat pie mums, sākam gatavoties Valentīna dienas svinībām. Arī šogad ne vienu vien reizi pasākumos iemūžināsim jūs fotogrāfijās "OzO fOtOstūrītī" un organizēsim spēles un konkursus pasākumos. Vasarā iesim pārgājienā, brauksim velobraucienā un organizēsim orientēšanās sacensības un sporta spēles. Noteikti plānojam izmantot jauno autobusu un doties ekskursijā. Tāpat plānojam doties mazākās ekskursijās tepat Rēzeknē, Rēzeknes novadā un Latgalē. Esam ieplānojuši iegādāties cepeškrāsni, tad varēsim organizēt arī dažādus ēdienu gatavošanas vakarus. Šogad tāpat kā pagājušajā gadā rakstīsim projektus un piedalīsimies projektu konkursos. Iespējams arī šogad piedalīsimies kādā starptautiskā projektā ārzemēs, jo pieredze iepriekšējā gadā piedaloties jaunatnes projektā Grieķijā bija ļoti pozitīva un iedvesmojoša.
Kopējais OzO budžets 2015.gadā ir EUR 2500. Ieplānots ir gana daudz un domāju, ka daudzas idejas vēl tikai dzims un papildinās mūsu darbu sarakstu.
Turu īkšķus un ļoti ceru, ka OzO tiks atzīti par vienu no 2014.gada aktīvākajiem pagastiem Rēzeknes novadā, jo tādā gadījumā OzO jaunieši dosies vai nu tuvākā braucienā tepat Latvijā vai tālākā – uz Briseli, Beļģiju.
No sevis saku lielu paldies visiem jauniešiem, kas 2014.gadā ir ilgāku vai īsāku laika posmu bijuši kopā ar mani un OzO komandu! Es ļoti lepojos ar jums un esmu priecīga, ka varu strādāt darbu, kas man patīk!
Paldies arī OzO JuniOriem, kuri vienmēr ir ļoti aktīvi un vēlas piedalīties visās organizētajās aktivitātēs. Jūs esat lieli malači un pavisam drīz izaugsiet un būsiet pilntiesīgi OzO jaunieši!
Paldies arī Edgaram, kurš manī saskatīja potenciālu un kurš vienmēr iespēju robežās atbalsta OzO jauniešu idejas un ieceres!

Jaunatnes lietu speciālistes darba laiks:

Otrdienās 9:00 – 13:00
Ceturtdienās 12:00 – 17:00
Piektdienās 12:00 – 17:00

Leila Rasima
Ozolaines pagasta Jaunatnes lietu speciāliste
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Mob.: +371 26328442
Skype: leila.rasima

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022