• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO piedalās konkursos, kuros noskaidros labākos, darbā ar jaunatni

FaceBook  

Jaunatne

OzO jaunieši pieteikuši dalību Izglītības un zinātnes ministrijas izsludinātajā konkursā, kurā noskaidros labākos darbā ar jaunatni 2014.gadā. OzO jaunieši startē nominācijā „Straujākais lēciens jaunai jaunatnes organizācijai (viens darba gads)", pieteikumā uzskatīti OzO jauniešu realizēti projekti un aktivitātes,
Konkursa mērķis ir izteikt atzinību aktīvākajām pašvaldībām, darbā ar jaunatni iesaistītām personām un jaunatnes organizācijām par ieguldījumu jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanā.
Pieteikt pretendentu konkursam līdz 1. decembrim varēja jebkura fiziska vai juridiska persona. Konkursa noslēgums un laureātu apbalvošana paredzēta 8. decembrī.

Rēzeknes novada domes rīkotais konkurss par aktīvāko jaunatnes pagastu
Ozolaines pagasta jaunieši piedalās arī Rēzeknes novada pašvaldības Izglītības pārvaldes organizētajā konkursā, kurā noteiks trīs aktīvākos jaunatnes pagastus Rēzeknes novadā 2014.gadā. Ozolaines pagasta jaunieši šogad ir darbojušies ļoti aktīvi, tāpēc ir cerības tikt pie kādas no galvenajām balvām:
1.vieta - iespēja iepazīties ar Eiropas Parlamenta darbu un izklaides programma Briselē
2.vieta - iespēja iepazīties ar Latvijas Republikas Saeimas darbu un izklaides programma Rīgā (kino vai akvaparks)
3.vieta - iespēja iepazīties ar Rēzeknes novada pašvaldības darbu un izklaides programma atpūtas kompleksā „Bāka".
Tāpat visi pagasti, kuri būs iesnieguši pieteikumus, taču vērtējumā atradīsies ārpus pirmā trijnieka, saņems atbalsta balvu EUR 50 apmērā, jauniešiem nepieciešama inventāra iegādei.
Turiet īkšķus par OzO jauniešiem, mēs ļoti ceram, ka mūsu darbs tiks novērtēts un ka iegūsim iespēju doties kādā tuvākā vai tālākā braucienā!

OzO jaunatnes speciāliste Leila Rasima

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022