• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO jaunieši atklāj jaunos ielu vingrošanas trenažierus

FaceBook  

Ozolaines pagasta Bekšos pie futbola un volejbola laukumiem atklāts jauns ielu vingrošanas laukums, kurā ikviens aicināts stiprināt savu fizisko formu un aktīvi pavadīt brīvo laiku, iepazīstot ielu vingrošanas sportu. Trenazieru atklana

Trenažieri iegādāti par finansējumu, kas iegūts, uzvarot Narvesen rīkotajā projektu konkursā Diena kā piedzīvojums, kurā visā Latvijā tika noteiktas labākās iniciatīvas jauniešu aktīva dzīvesveida atbalstam.

Jau ilgu laiku Ozolaines pagasta jaunieši ir sapņojuši par savu āra sporta laukumu, kur varētu gan sportot, gan arī rīkot sacensības savā starpā. Uzvara konkursā Diena kā piedzīvojums ir jauniešu iespēja sevi realizēt un motivācija darīt ko vairāk, tādēļ šis projekts nav vienīgais, ko OzO jaunieši īstenos tuvākajā laikā.
Jaunatklātajā ielu vingrošanas laukumā uzstādīti līdzsvara stieņi, horizontālās trepes, pievilkšanās stieņi un citi trenažieri, kas noderēs ikviena fiziskās sagatavotības uzlabošanai un atbilst ielu vingrošanas nodarbību specifikai.
Ozolaines jauniešu pieteiktais projekts šovasar tika atzīts par vienu no labākajiem Latvijas jauniešu organizāciju projektiem, kas veicina jauniešu iespējas aktīvi un lietderīgi pavadīt brīvo laiku. Konkursa Diena kā piedzīvojums fināla iedzīvotāju interneta balsojumā mūsu projekts saņēma 2466 balsis, iegūstot Narvesen piešķirto finansējumu EUR 2000 apmērā.
Projektu konkursu Diena kā piedzīvojums īsteno Narvesen sadarbībā ar žurnālu Ieva un banku Citadele. Tā mērķis ir atbalstīt labākās iniciatīvas aktīva dzīvesveida veicināšana jauniešu vidū visā Latvijā. Konkurss norisinājās no 21. maija līdz 8. augustam un tā laikā no 41 pieteikuma tika noteiktas piecas labākās projektu idejas, kuru īstenošanai Narvesen piešķīra finansējumu 10 000 eiro apmērā.

Leila Rasima
Jaunatnes lietu speciāliste (OzO bOss)

Navresen

 

 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022