• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


ATZĪMĒTA MIĶEĻDIENA UN RAŽAS BALLE

FaceBook  

24.septembrī Ozolaines pagastā tika svinēta Miķeļdiena. Pa dienu notika Miķeļdienas gadatirgus, kurā Liepu pamatskolas skolēni un citi tirgot gribētāji varēja tirgoja pašceptus gardumus vai kaut ko pašu rokām darinātu. Atnākušos izklaidēja folkloras kopa "Zeiļa" un Liepu pamatskolas folkloras kopa Liepiņa" (vadītāja skolotāja I.Blinova) dziedot dziesmas un vedot tirgus apmeklētājus rotaļās. Ar savu priekšnesumu visus izklaidēja arī TN teātris skolotājas M.Golubcovas vadībā. miediena - 2014 11 20140929 1110885818

Vakarā Ozolaines pagasta TN notika Miķeļdienas svinēšana jeb Ražas balle. Ar muzikālu priekšnesumu uzstājās folkloras kopa "Zeiļa", kā arī visi atnākušie tika iesaistīti rotaļās un kopā dziedāja un dejoja. Tāpat atnākušajiem bija iespēja uzspēlēt dažas netradicionālas spēles, piemēram, "Kartupeļu petankas" un "Ātro kāpostgalvu". Lielu jautrību sagādāja "Atrodi savu dārzeni" spēle, kurā dalībniekiem ar aizsietām acīm vajadzēja no groza izvilkt kādu dārzeni un tad neatverot acis atrast savu pārinieku.
Par Miķeļdienas balles mūziku rūpējās Dj Yakovs, kas spēlēja gan latviešu šlāgerus un balles mūziku, gan jaunāko deju mūziku. Tāpat pasākuma laikā tika minētas latviešu tautas mīklas un iepazīti ticējumi. Vai zinājāt, ka Miķeļdienā neko nedrīkstot nest mājās, jo tad to apēdīšot peles un žurkas? Kopumā sanāca ļoti jautra un izklaidējošā Miķeļdiena.

Fotogalerija šeit.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022