• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Liepu pamatskola pieņemta un gatava jaunajam mācību gadam

FaceBook  

Liepu pamatskolas pagalmā augošā pīlādža zari ir noliekušies līdz pat zemei un ir pilni ar oranžsārtajām ogām. TasIMG 4141 liecina par to, ka klāt skolas laiks.

Klāt laiks, kad kā skudriņas no malu malām skolas gaiteņus piepildīs bērni, lai atkal teiktu „Sveika, skola!"
Un tāpēc saulainā 20. augusta pēcpusdienā Liepu pamatskola sagaidīja ciemiņus no Rēzeknes novada izglītības pārvaldes, kuri iepazinās ar skolas gatavību jaunajam mācību gadam. Pateicoties skolas kolektīva centībai un ieguldītajam darbam vasaras periodā, skola viesus sagaidīja un patīkami pārsteidza ar savu sakoptību, tīrību, kā arī ar jaunizremontētajām un mūsdienīgi iekārtotajām telpām.

Tā šogad līdz nepazīšanai ir pārvērties angļu valodas kabinets, kurā tika veikts kapitālais remonts un iegādātas jaunas mēbeles. Visus priecēja gaišie, svaigi krāsotie gaiteņi, jaunie informācijas stendi. Jaunu veidolu ir ieguvusi sporta zāle. Šogad bērni uz sporta nodarbībām varēs pārģērbties ērtās ģērbtuvēs. Teātra pulciņa dalībniekiem vairs nebūs jālauza galva, kā saglabāt kostīmus un daudzās dekorācijas, jo tika izveidota īpaša telpas tieši šim nolūkam. Arī pati sporta zāle kļuva gaišāka, jo tika pārkrāsotas sienas un grīdai uzlikts jauns lakas pārklājums. Top modernas, gaišas, atbilstoša mūsdienu prasībām tualešu un dušas telpas.
Arī vecais skolas parks šalc klusā labsajūtā, jo arī te ir pieliktas strādīgas rokas lai zālāji būtu izpļauti, puķu dobes izravētas, celiņi noslaucīti. Rotaļu laukumā ir parādījies viens jauns, apjomīgs, spilgts objekts un tā ir liela sacīkšu automašīna, tiesa gan tikai rotaļu variants, bet zēniem noteikti patiks.
Izglītības iestāžu gatavības jaunajam mācību gadam pieņemšanas komisija ļoti atzinīgi novērtēja visa kolektīva darbu un novēlēja veiksmīgu jauno mācību gadu.
Vēl tikai pāris dienas un jaunais mācību gads startēs. Lai visiem tas ir veiksmīgs, radošs, pozitīvām emocijām bagāts!

1.septembris

2.Maltas vidusskolas
Liepu pamatskolas struktūrvienības vadītāja Gaļina Bogdanova
s. Laizāni, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads, LV-4633
Tāl.64640200
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022