• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ūdens spārnoja mūs sporta svētkos

FaceBook  

Pašā augusta vidū Ozolaines pagasta pārvalde, sadarbībā ar Tautas namu un Liepu pamatskolu rīko tradicionālus Sporta svētkus Ozolaines pagasta iedzīvotājiem un ciemiņiem. Šī gada Sporta svētku devīze „Ūdens mūs spārno" pilnīgi apliecināja devīzē teikto.sporta svtki 2014 38 20140816 1734699805
16.augustā vēl pirms plkst.12.00 pie pagasta ēkas sākās rosība. Pulcējās gan bērni, gan jaunieši, gan pieaugušie, veidojot un reģistrējot atbilstoši nolikumam savas komandas sporta spēļu dalībai. Kad visas komandas tika reģistrētas, ar veiksmīgo startu visi uzsākuši pildīt 10 netradicionālās un jautras atrakcijas. „šoreiz ikvienam dalībniekam nācās pārvarēt daudz dažādu šķēršļu „Grāmatas nešana", „Labirints", „Trakais novuss", „Ūdens virves vilkšana", „Zeķu volejbols" u.c.

Komandu sasniegumus un rezultātus fiksēja bargie un ikgadējie Sporta svētku tiesneši, Liepu pamatskolas skolotāji, kuri ar lielu aizrautību un entuziasmu vairākus gadus atbalsta šī pasākuma norisi. Tiesnešu sastāvā bija Gaļina Bogdanova, Anna Smirnova, Nadežda Savicka, Alla Popova, Ināra Blinova, Tatjana Guļbinska un sporta spēļu sekretāre - Ludmila Vinogradova.
Sporta svētkos kopumā piedalījās 10 komandas, piecas bērnu un piecas pieaugušo komandas.
Tiesneši, vērtējot katras komandas prezentāciju un ņemot vērā punktu skaitu katrā aktivitātē, nonāca pie secinājuma, ka visas komandas ir pelnījušas gan aplausus, gan balvas.
Par „Viss sportiskākiem" tik atzīta bērnu Dinamo komanda, ar kapteini Loretu Runču priekšgalā.
Nomināciju „Visjautrākie" ieguva Jautrā komanda, kapteinis – Pēteris Borisovs.
Nomināciju „Visslapjākie" ieguva komanda „Bez garšas", kapteinis Kaspars Gutāns.
Sporta svētku 1.vietas ieguvējs ir pieaugušo komanda „Jāņtārpiņš" ar kapteini Nikolaju Kuzņecovu.
Starp bērniem un jauniešiem 1.vietu ieguva divas komandas ar vienādiem rezultātiem, proti „Monstri", kapteinis Zigrīda Lukaševičs un „Aristokrāti", kapteinis Dāniels Solajovs.
2.vieta tika komandai ar nosaukumu „MANGO". Komandas kapteinis Anatolijs Kauškaļs.
3.vietas ieguvēji ir komanda „Dubki". Komandas kapteinis Ēriks Blinovs.
Par īpašiem sasniegumiem „Zābaku mešanā" tika apbalvoti trīs sacensību dalībnieki Zigrīda Lukaševičs, Pēteris Borisovs un Anatolijs Kauškaļs. Viņiem katram būs iespēja apmeklēt kādu no Silverscreen piedāvātajām 3D filmām.
Pirms apbalvošanas jebkurš svētku dalībnieks varēja nogaršot gardu, ārā vārītu zupu, lai pēc sporta atrakcijām atjaunotu spēkus vakara noslēgumam Disco 90-to gadu ritmos, kuru rīkoja jauns tautas nama Dj Jakov.
Pateicamies visiem sporta svētku dalībniekiem un apmeklētājiem par azartu, interesi, aktivitātēm un kārtību visa pasākuma garumā.

Fotogalerija šeit.

sporta svtki 2014 294 20140816 1813008142

1.vietas ieguvēji. Komanda "Jāņtārpiņš"

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022