• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Liepu pamatskolas aktualitātes uzsākot 2014/2015 mācību gadu

FaceBook  

Dienas joprojām ir saulainas un karstas. Bērni bauda vasarīgo laiku. Tomēr pīlādžus sāk klāt sarkanas ogas, kas liecina, par to, ka vasaras laiks tuvojas beigām. Pienācis laiks padomāt par skolu.
Liepu pamatskola rosās jauna mācību sakarā. Noslēgumam tuvojas sporta zāles remontdarbi, kur tika nolakota grīda un nokrāsotas sienas. Jaunajā mācību gadā skolēniem būs iespēja izmantot ģērbtuves sporta zālē.
Patīkams pārsteigums ir sagādāts skolas teātra dalībniekiem – tagad viņiem ir atvēlēta telpa dekorāciju un kostīmu glabāšanai.
Gan skolēnus, gan skolotājus priecēs angļu valodas stundu kabinets ar jaunām mēbelēm, kā arī labierīcības telpas, kas atbilst mūsdienas standartiem.
Spēļu laukumā parādījās jauns objekts – automobilis, kurš kļūs par mīļāko rotaļu visiem skolēniem.

Ir novērots, ka skolēni laiku pa laikam ienāk skolā, kas liecina par to, ka skolas audzēkņi jau ir sailgojušies pēc skolas, un ar nepacietību gaida 1.septembri. Visvairāk mācību gada sākumu gaida pirmklasnieki, jaunajā mācību gadā būs 12 pirmklasnieki.
Atgādinām vecākiem, ka darba burtnīcas un dienasgrāmatas pirkt bērniem nevajag. Grāmatas, darba burtnīcas, ka arī dienasgrāmatas ar skolas attēlu titullapā tiks izsniegtas skolā.

Liepu pamatskolas stuktūrvienības vadītāja
G.Bogdanova

DSC 0029

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022