• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Latvenergo arī šogad turpina atbalstīt daudzbērnu ģimenes

FaceBook  

      AS „Latvenergo" arī 2014.gadā turpina sociālā atbalsta programmu ģimenēm ar trīs un vairāk bērniem, sniedzot atbalstu ar Dāvinājumu 84.24 EUR vērtībā.
      Atbalsta saņemšanai daudzbērnu ģimenes no 1.augusta varēs ērti pieteikties Latvenergo Klientu apkalpošanas portālā www.e-latvenergo.lv, kā arī klientu apkalpošanas centros visā Latvijā līdz pat 2014.gada 31.decembrim.
Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šogad dāvanu kartes tiek dāvinātas sadarbībā ar Biedrību "Latvijas pašvaldību savienība". Ekonimikas Ministrija ir apstiprinājusi AS Latvenergo Dāvinājumu par kopējo summu 1.68 miljoni eiro, saņemts LR Finanšu ministrijas saskaņojums.

      Atbilstoši aktuālajai situācijai, kad klienti par elektroenerģiju norēķinās pēc Starta un Pamata tarifiem, dāvinājuma apjoms vienai daudzbērnu ģimenei ir aprēķināts kā starpība starp Starta un Pamata tarifu, papildus kompensējot klientam 2400 kWh par Starta tarifu, kas atbilst 84,24 eiro.
AS „Latvenergo" sociālā atbalsta programmas ietvaros 2014. gadā paredzēts daudzbērnu ģimenēm (ģimenēm ar trīs un vairāk bērniem vecumā līdz 18 gadiem) piešķirt elektrības dāvanu kartes 84.24 eiro vērtībā par kopējo summu 1,68miljoni eiro.
      Dāvanu karšu izplatīšanu un uzskaiti, kā arī sociālā atbalsta kampaņas organizēšana tiek īstenota sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību. AS „Latvenergo" uzsver, ka atbalsta saņemšanas mehānisms kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību ir pilnveidots, lai saņemšanas process būtu maksimāli vienkāršs un daudzbērnu ģimenēm ērts. No 1.augusta elektronisko dāvanu karšu izplatīšanas nolūkos AS „Latvenergo" izveidojis funkcionālu iespēju daudzbērnu ģimenēm pieteikties kartes saņemšanai klientu portālā e-latvenergo.lv. Pieteikties atbalstam daudzbērnu ģimenes varēs arī klātienē, AS „Latvenergo" klientu apkalpošanas centros.
      Pilnveidojot atbalsta mehānisma saņemšanas iespējas, ir ņemta vērā iepriekšējos gados uzkrātā pieredze. Piemēram, lai atbalsta saņemšanas iespējas būtu visām daudzbērnu ģimenēm, kuras elektroenerģiju iegādājas no AS „Latvenergo" tieši, kā arī tām, kuras elektroenerģiju iegādājas caur starpniekiem – piemēram, norēķinās par elektrību ar namu apsaimniekotājiem vai izīrētājiem. Saņemot dāvanu karti, daudzbērnu ģimene varēs to pēc savas izvēles attiecināt uz jebkuru Latvenergo līgumu, kura ietvaros elektroenerģiju pārdod AS „Latvenergo".

Sandra Vējiņa
AS „Latvenergo" preses sekretāre
tel.67728816, 29161531
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022