• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


LAI 2023. ZAĶA GADS NES MIERU!

FaceBook  

2023

Katrs gads nes aiz sevis daudz dažādu notikumu, sajūtu un emociju... Viens gads aizvadīts raženi un priecīgi, cits ne sevišķi, šis ar uztraukumu, bailēm un dažādām globālajām pārmaiņām.

Ja atskatīties uz Ozolaines pagasta dzīvi 2022.gadā, tad tas ir bijis darbīgs un rosīgs. Mēs pirmo reizi esam rīkojuši Pleikšņu ciemata svētkus, atklājot izremontēto Centrālo ielu. Esam pabeiguši Līvānu ielas un laukuma pie Ozolaines Tautas nama remontdarbus Bekšu ciemā. LAD projekta ietvaros iegādājušies 80 jaunus krēslus Ozolaines TN vajadzībām. Ar dolomītšķembām izdevās noklāt ceļu nr. 7615 „Pauliņi - Kampiški” 1,63 km garumā. Vasaras vidū plaši tika svinēti Rēzeknes novada svētki Maltas apvienības teritorijā Bekšu ciemā. Tā ir tikai maza daļa no visiem mūsu darbiem, kura paliks spilgti atmiņā.
Svētku un labi padarītā darba sajūtu veido visi mūsu kopējie darbi, noskaņojums, līdz ar to, lai katra diena, nes gandarījuma sajūtu, prieku no kopa būšanas. Iespēju ikvienam piepildīt savus sapņus un ieceres.
Jaunajā, 2023.gadā, lai Dievs dod mums mieru un lielisku pašsajūtu, spēju baudīt pilnvērtīgu dzīvi savā dzimtajā vietā, Rēzeknes novadā.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022