• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


„OzO” klubiņā oktobris pagāja radoši un krāšņi!

FaceBook  

e5db8107 d919 48ed bbe7 644b8e21e935Oktobrī bērni un jaunieši aktīvi pavadīja laiku „OzO” centrā. Siltajās rudens dienās „OzO” dalībnieki vizinājās ar jaunajām skrituļslidām, baudot skaisto rudeni. Kopīgi vācām krāšņās rudens lapas un ziedus, žāvējām to visu un pēc tam, izmantojot savākto materiālu, veidojām radošos darbus- ežus un sauso ziedu „gleznas”. Darbi, kas tika radīti no Ozolaine pagastā ievāktajiem un vēlāk grāmatu lappusēs nospiestajiem un izžāvētajiem ziediem, piedalīsies Ozolaines Tautas nama izstādē „Ozolaine zied!” Oktobra mēnesī, starptautiskajā makaronu dienā, tapa arī makaronu un citu putraimu radošie darbi. Savukārt, starptautiskajā ķirbju dienā klubā notika ķirbju griešanas aktivitāte, gatavojot dekorus Halloween svētkiem.

Jaunieši pašrocīgi izgatavoja dekorācijas un izrotāja „OzO” telpas rudens noskaņās. Abas grupas ar lielu prieku gaidīja oktobra noslēguma diskotēku, kas šoreiz bija veltīta Halloween tematikai. Bērni un jaunieši paši izdomāja un radīja noformējumu, fotozonu, ienesot tematiskās noskaņas Tautas nama telpās.
Novembra mēnesī „OzO” dosies uz Rēzeknes Olimpiskā centra ledus halli izbaudīt slidošanas priekus. Turpinot veidot eksponātus izstādei „Ozolaine zied!”, notiks arī ziepju gatavošana, kurās iekšā tiks iekausēti žāvētie ziedi. Īpašas aktivitātes notiks arī novembra, patriotu mēneša, tematiskajā ievirzē. Bērni un jaunieši veidos dažādus aksesuārus sarkan-balt-sarkanajā krāsu gammā, lai ar tām rotātos paši un dāvinātu citiem. Tuvojoties Lāčplēša dienai, notiks patriotiska noformējuma gaismas lukturīšu izgatavošanas aktivitāte. Par godu 18.novembrim, kopīgi tiks radīta Latvijas dzimšanas dienas kūka, darbojoties Ozolaines pagasta toršu meistares Ilonas Počkajevas vadībā.
Informācija par konkrētām radošajām darbnīcām, to norises dienu un laiku, tiks publicēta Ozolaines pagasta FB un Instagram lapās!

FOTOGALERIJA ŠEIT.

OzO jaunieši patriotiskajā mēnesī -FOTOGALERIJA

Veronika Lazareva
Jaunatnes darbinieks
Mob.: 26284240
Autores foto

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022