• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


APRĪLIS- APKĀRTNES SAKOPŠANAS MĒNESIS!

FaceBook  

Liela talka2022

Šogad Lielā Talka atzīmēs savu piecpadsmito jubilejas gadu un aicina visus pievienoties tradicionālajai pavasara talkošanai 30. aprīlī!
Tās ietvaros ikviens Latvijas iedzīvotājs aicināts veikt sakopšanas un labiekārtošanas darbus gan savas mājas, gan pašvaldības teritorijā.
Savukārt par Lielās Talkas-2022 vadmotīvu šogad izvēlēts skolēnu konkursa laureātu sauklis “Celies, posies, iesaisties!”
Arī mēs, Ozolaines pagasta ļaudis- lieli un mazi, jauni un veci- visi tiekam aicināti doties dabā, savā tuvākajā apkārtnē, mežmalā, upes vai ezera krastā un palīdzēt mūsu zemītei atbrīvoties no netīrumu, drazu, sadzīves atkritumu piesārņojuma.

Aprīļa mēnesī iedzīvotājus aicinām sakopt:
- savu mirušo piederīgo radinieku kapavietas Ozolaines pagasta kapsētās un Runču kapličas teritoriju;
- savas mājas teritorijas, kāpņutelpas, pagalmus, piemājas teritorijas...;
- pagasta ceļa malas.

Talka Pleikšņu kalnā

TIKAI 30.aprīlī piepildītus Lielās Talkas baltus atkritumu maisus (kurus būs iespēja saņemt iepriekš Ozolaines pagasta pārvaldē. Tālr. 64640171) no iepriekš pieteiktās konkrētās vietas Ozolaines pagasta pārvaldes traktortehnika savāks un par nodokļu maksātāju līdzekļiem izvedīs uz SIA „ALAAS” atkritumu poligonu.
SIA „ALAAS” sadzīves atkritumu poligonā pēc adreses: „Križevņiki 2”, s.Križevņiki, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads, no fiziskām personām BEZ MAKSAS pieņem piecas tīras nolietojušās automašīnas riepas 2 reizes gadā, kā arī vecus neizjauktus ledusskapjus, gāzes un elektriskās plītis, veļas un trauku mašīnas, mikroviļņu krāsnis, radio, fēnus, TV, datorus, u.t.t.

Ikdienā iedzīvotājus aicinām šķirot sadzīves atkritumus PAREZI divos Ozolaines pagasta teritorijā atkritumu šķirošanas punktos:
1. Bekšu ciemā starp daudzdzīvokļu mājām Nr.3 un Nr.5.
2. Pleikšņos, aiz daudzdzīvokļu mājas Robežu ielā 14.

 

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022