• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ozolaines pagasta Tautas namu turpmāk vadīs Sandijs Golovenko

FaceBook  

knPirmdien, 20.janvārī Ozolaines pagasta pārvaldē notika otrā kārta konkursam uz Ozolaines pagasta Tautas nama vadītāja amatu. Trim uz otro kārtu izvirzītajiem pretendentiem bija sagatavoti divi uzdevumi: vispirms viņi izlozēja vienu pasākumu, kuram sagatavoja aprakstu un scenāriju, savukārt otrs uzdevums bija mājas darba – kultūras dzīves darba plāna šim gadam – prezentācija. Pretendentus vērtēja Ozolaines pagasta pārvaldes vadītājs Edgars Blinovs, Rēzeknes novada Kultūras nodaļas vadītāja Ināra Pleikšne, Liepu pamatskolas vadītāja Gaļina Bogdanova un Ozolaines pirmsskolas izglītības iestādes „Jāņtārpiņš" vadītāja Valentīna Mališeva. Izvērtējot pretendentu izglītību un darba pieredzi, kā arī Ozolaines pagasta Tautas nama attīstības vīziju, par atbilstošāko pretendentu tika atzīts Sandijs Golovenko. Jaunajam Tautas nama vadītājam ir Dānijā iegūta augstākā izglītība Ekonomikā, tirdzniecībā un finansēs. Viņš jau 15 gadus darbojas bāru un klubu biznesā, strādājot gan par pasākumu organizētāju un vadītāju, gan klubu izpilddirektoru un menedžeri.


 

 S.Golovenko teic, ka jaunajā amatā viņam noderēs gan līdzšinējā pieredze, gan arī iegūtie kontakti: „Savus darba pienākumus veikšu ar 200 procentu apņēmību un mērķtiecību. Iesākumā vairāk strādāšu ar pagasta aktīvākajiem cilvēkiem, cerot, ka laika gaitā šie cilvēki palīdzēs iesaistīt arī tos, kuri līdz šim sabiedriskajā dzīvē nav piedalījušies." Tāpat jaunais tautas nama vadītājs iecerējis piedalīties dažādos projektos, kā arī sadarboties ne tikai ar tuvējās apkārtnes kolektīviem, bet uz pagasta pasākumiem aicināt arī citu novadu pašdarbniekus.

Jāatgādina, ka uz Ozolaines pagasta tautas nama vadītāja amatu bija pieteikušies 12 pretendenti, tostarp, astoņi rēzeknieši un četri Viļānu novada iedzīvotāji. Neviens Ozolaines pagasta vai Rēzeknes novada iedzīvotājs nebija izrādījis interesi pretendēt uz šo amatu.


 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022