• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Par Jaungada pasākumu pagasta senioriem!

FaceBook  

DSC 0320

Ozolaines Tautas namā ir ieviesta ļoti sena un jauka tradīcija- janvāra sākumā rīkot Jaungada balli senioriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Pasākuma laikā visiem svētku dalībniekiem kā apliecinājums tam, ka neviens nav aizmirsts, kā arī lai katram būtu labs noskaņojums un sirdī ielītu svētku prieks, ik gadu tika pasniegtas saldās konfekšu paciņas.
Savas korekcijas ne tikai Ozolaines Tautas nama kultūras dzīve, bet arī visās citās jomās jau otro gadu pēc kārtas ir ieviesusi ļaunā Covid-19 slimība!

Ar nožēlu ziņojam, ka šajā sakarā 2022.gada janvāri paredzētais pasākums atkal nenotiks. Rūpējoties par mūsu visu iedzīvotāju veselību, it īpaši, par senioriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kuri sevišķi ir riska grupā, saldās konfekšu paciņas Ozolaines pagasta seniori un cilvēki ar īpašām vajadzībām varēs saņemt Ozolaines Tautas namā individuāli sākot no 10.01.2022. līdz janvāra beigām - 28.01.2022. Konfekšu paciņas varēs saņemt darba dienās no pl.9.00 līdz pl.16.30 Ozolaines bibliotēkā Bekšu ciemā un Ozolaines pagasta pārvaldē Balbišu sādžā pie lietvedes.
Bezspēcīgie, vientuļie seniori un cilvēki ar īpašām vajadzībām zvanot pa tālruni 64640171 var pieteikt, lai pagasta pārvalde saldo konfekšu paciņu piegādā viņiem uz mājām!

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022