• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


IZTĪRĪTA PŪPOLU ŪDENSKRĀTUVE UN IERĪKOTI GĀJĒJU CELIŅI BEKŠU CIEMĀ

FaceBook  

      2011.gadā būvprojektors Andris Indāns (būvprakses sertifikāts Nr.45-245) pēc Rēzeknes novada pašvaldības Ozolaines pagasta pārvaldes pasūtījuma sagatavoja Tehnisko projektu „Pūpolu ūdenskrātuves tīrīšana un gājēju celiņu ierīkošana (pieguļošās apkārtējās vides labiekārtošanas pasākumu ietvaros) Bekšu ciemā, Ozolaines pagastā, Rēzeknes novadā".

      Pēc veiksmīgi realizētas iepirkuma procedūras par šī projekta īstenošanu, par uzvarētāju kļuva SIA „Rēzeknes meliorators". 2013.gada 12.augustā tika noslēgts līgums par Pūpolu ūdenskrātuves tīrīšanu un gājēju celiņu ierīkošanu Bekšu ciemā, Ozolaines pagastā, Rēzeknes novadā, saskaņā ar būvdarbu apjomu sarakstiem un Tehnisko projektu. Līguma kopējā summa sastāda 90622,56 EUR.
      2014.gada 19.maijā ar nodošanas-pieņemšanas aktu tika nodots izpildītais darbs. Projekta rezultātā tika veikti zemes darbi (ūdenskrātuves tīrīšanas darbi), grāvja ierīkošana, izstrādātās grunts pārvietošana, peldvietas ierīkošana, gājēju celiņu ierīkošana, augsnes virskārtas izstrāde gājēju celiņu trasēs, smilts pamatnes ierīkošana, pastāvošo būvju demontāža, kājnieku laipu ierīkošana, vides sakārtošana-zāles sēja u.c. darbi.
      Vēlamies pateikties bijušajai Ozolaines pagasta pārvaldes vadītājai Zinaīdai Skredelei par šo ideju, kura tika veiksmīgi īstenota.
      Aicinam visus Ozolaines pagasta iedzīvotājus rūpīgāk attiekties pret apkārtējo vidi, jo apkārtējā vide ir viens no svarīgākajiem faktoriem, kas ietekmē mūsu dzīves, darba kvalitāti un palīdz veselīgi un pilnvērtīgi attīstīties mūsu bērniem. Ja nav iespējas uzkopt kādu teritoriju, tad vismaz censties nepiegružot to.

Fotogalerija, kā darbi norisinājās.


      Papildus paziņojam, ka noslēdzoties vienam projektam ir startējis jauns  "Pūpolu ūdenskrātuves teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana Rēzeknes novada Ozolaines pagasta Bekšu ciemā", kuru pēc iepirkuma procedūras uzticēts veikts SIA "Projektēšanas birojs AUSTRUMI".

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022