“Vara Talants 2019” Bērzgalē!

FaceBook  

20190308 114308

Bērzgales kultūras namā 8.martā pulcējās Rēzeknes novada skolu dziedātāji un dejotāji, lai piedalītos ikgadējā festivālā “Vara Talants 2019”. Šogad Talantu šovs pulcināja 35 izpildītājus un kolektīvus no dažādām Rēzeknes novada skolām, jauniešu centriem.
Liepu pamatskolas skolēni sagatavoja šim festivālam divus priekšnesumus: dziesmu un deju.

Vara talants

Ar priekšnesumu „Rīt no rīta” uzstājās skolas deju grupa: Milana Terentjeva, Violeta Kuzņecova, Darja Kuzņecova, Oskars Roma Rasouls, Alisa Rubļova, Agnese Kozlovska, Loreta Runča, Viktorija Kozlovska, Veronika Anosova, Karina Orlova, Diāna Pozdņaka un Kristaps Kaupers. Deju grupas dalībnieki ir visaktīvākie skolēni Liepu pamatskolā, kuri dzied, dejo, zīmē, centīgi mācās un piedalās visdažādākajos konkursos. Cenšas paspēt visur un vienmēr. Visi kopā izdomāja deju ar nosaukumu “Rīt no rīta”. Un rīta agrumā viņu dzīvē kas tik nenotiek....
VaraTalants

Vokālais trio Violeta Kuzņecova, Kristaps Kaupers, Karīna Orlova dziedāja Guntras Kuzminas- Juknas dziesmu “Sveceites dzīsmeņa”. Violeta, Kristaps un Karīna piedalās visos skolas, pagasta rīkotajos pasākumos, dzied skolas folkloras kopā “Liepiņa” un apgūst latgaliešu valodu caur dziesmu. Violeta jau kopš 1. klases piedalās dziedātāju konkursā “Dziedu dziesmu kāda bija”, ir bijusi arī labāko dziedātāju skaitā šī konkursa finālā Rīgā. Dziedātāju trio ar šo dziesmu uzstājās skolas Ziemassvētku pasākumā un vokālo ansambļu un koru sadziedāšanās pasākumā “Baltā dziesma-2019” Feimaņos. Dziedātāji ir gandarīti par to, ka spēja iemācīties dziesmu latgaliešu valodā.
Apbrīnojama priekšnesumu daudzveidība liecina par mūsdienu jaunatnes radošumu un vēlmi izpaust sevi dejās un dziesmās. Un atliek tikai novēlēt katram jaunajam māksliniekam veiksmi un iedvesmas pilnu ikdienas darbu savu sapņu realizācijai! Mūsu Liepu skolas āktīvākiem skolēniem vēl radošākus un izcilākus priekšnesumus, lai nākamgad vēlreiz uzstātos uz “Vara Talanta” skatuves!

Liepu pamatskolas skolotājas
Ludmila Vinogradova un Ināra Blinova

 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022