• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Folkloras kopas „Zeiļa” aktualitātes

FaceBook  

Kaladas2018

Ozolaines pagasta folkloras kopa „Zeiļa” aktīvi iesāka jauno gadu. Kā jau tas ierasts, kamēr vēl nav beidzies Ziemassvētku un jaunā gada laiks, kopā ar ansambli „Nadežda” mēs apciemojām pensionārus- slimos, vientuļos, nespēcīgos, lai novēlētu laimīgu un veselīgu Jauno gadu, uzmundrinātu, nodziedātu kādu jautru dziesmiņu un pasniegtu pagasta pārvaldes sarūpētās saldumu dāvanas un dažus interesantus žurnālus, kurus pensionāriem nosūta mūsu pagasta bibliotekāre.

 zeiļa ķekatās2

Pašreiz notiek intensīvi sagatavošanās darbi Sveču dienas pasākumam, uz kuru ir uzaicināti visi pagasta ļaudis, kurus interesē folklora, tautas gara mantu bagātības un jautra kopā būšana. Pie mums ciemos būs arī dažas mūsu novada folkloras kopas, kuras dalīsies ar savām „sveču gudrībām”. Mēs liesim sveces, minēsim mīklas, iesim rotaļās un patīkami pavadīsim šo vakaru. Šis pasākums tiek rīkota projekta „Folkloras skola” ietvaros.
Katru gadu februārī Viļānos notiek ziņģētāju un stāstnieku konkurss. Šī gada tēma ir „Ŗedz, kā dzīvo….”. Arī šogad 17.februārī Ozolaines pagasta folkloras kopa „Zeiļa” piedalīsies šajā konkursā.
Tas ir ļoti lustīgs pasākums, kurā piedalās dziedātāji, stāstnieki un ziņģētāji no tuvākajiem un tālākajiem Latvijas novadiem. Aicinām kopā ar mums braukt arī visus, kurus interesē jautra kopā būšana, lustīga mūzika un neiedomājami smieklīgi notikumi, kurus stāstīs stāstu meistari. Mums būs vajadzīgi arī atbalstītāji un līdzjutēji.
Lai īsti ziemīgs un jauks visiem februāris, tautā sauktais par sveču mēnesi!

Ināra Blinova,
Ozolaines Tautas nama
Folkloras kopas „Zeiļa” vadītāja

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022