• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OZOLAINES PAGASTĀ AKTĪVI DARBOJAS IEDZĪVOTĀJU KONSULTATĪVĀ PADOME

FaceBook  

iedzvotju konsultatv padome 4 20170213 1260718852

Ozolaines pagastā Iedzīvotāju konsultatīvā padome darbojas jau vairākus gadus. Tās sastāvā pārstāvji ir gandrīz no visām pagasta teritorijas tuvām un attālām vietām. Vēl pozitīvi ir tas, ka arvien pienāk klāt jaunas sejas un arī cilvēki, kas jauni gados. Pārvaldes vadītājs šīs padomes sēdes dažādo visādos veidos; gan ar informācijas plūsmām, izdales materiāliem, sarunām un debatēm.

iedzvotju konsultatv padome 1 20170213 1167384694

Nesen mēs-padomes locekļi bijām sadalīti divās darba grupās, tā lai katrā būtu pārstāvju dažādība. Tika izdalītas, izmēros lielas, papīra loksnes. Mums kopīgi apspriežoties, debatējot, pat strīdējoties, bija jāatbild uz dažādiem jautājumiem: Kas pagastā ir izdarīts labs? Kas ir negatīvais? Ko nepieciešams uzlabot? Kādi cilvēki pagastam dara godu? Par ko vēl avīzē jāraksta? Kas Tevi neapmierina? Kas nav izdarīts? u.t.t.. Tas bija ļoti labs veids pārredzēt pagasta darbību.

iedzvotju konsultatv padome 11 20170213 1291629547

Bijušas arī izbraukuma sēdes, kā arī brīvā dabā un uzklausīti darbinieku ziņojumi. Līdz ar to mēs padomes locekļi izglītojamies un iegūstam aktuālu informāciju, ko varam izstāstīt sava ciemata ļaudīm. Un, savukārt vajadzības, informāciju, lūgumus no ciemata ļaudīm - pagastam, tādējādi sanāk abpusēja sadarbība. Konsultatīvās padomes locekļi ir arī aktīvi dalībnieki pagasta kultūras pasākumos. Tie ir Anna Tarakanova, Pēteris Borisovs un Faina Gleizda. Par ko jau daudz ir rakstīts arī "Rēzeknes Vēstīs".

J.Lazovska
Konsultatīvās padomes locekle

iedzvotju konsultatv padome 9 20170213 1295359926

P.S.
Ozolaines pagastā Iedzīvotāju konsultatīvā padome darbojās uz Ozolaines pagasta Iedzīvotāju konsultatīvās padomes nolikuma pamata. Saskaņā ar nolikuma 1.punktu padome darbojas ar mērķi veicināt vietējās sabiedrības saikni ar Ozolaines pagasta pārvaldi.
No 2017.gada Iedzīvotāju konsultatīvā padome tiek sasaukta vienu reizi divos mēnešos. Vasaras periodā (jūnijs, jūlijs, augusts) konsultatīvā padome netiek sasaukta. Nepieciešamības gadijumā konsultatīvā padome var tikt sasaukta jebkurā laikā.
Atgādinam, ka padomē var iesaistīties un aktīvi darboties ikviens Ozolaines pagasta iedzīvotājs. Izmantot pagasta pārvaldes telpas padomes sēžu, sanāksmju organizēšanai, iepriekš saskaņojot ar pagasta pārvaldes vadītāju. Saņemt informāciju par izskatāmiem jautājumiem, kā arī komentārus no pašvaldības, pagasta pārvaldes speciālistiem. Informatīvo saikni starp padomi un pašvaldību nodrošina pagasta pārvaldes vadītājs un attiecīgās jomas speciālists. Padomei ir tiesības iesniegt priekšlikumus pašvaldībai un piedalīties to izskatīšanā.

FOTOGALERIJA.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022