• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Par kanalizācijas aizsprostošanu Bekšu c.

FaceBook  

Kanalizcija

Cienījamie Bekšu ciemata daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji!
Ozolaines pagasta pārvalde vērš Jūsu uzmanību uz to, ka CILVĒKU BEZKAUNĪBAS dēļ jau vairākus gadus rodas liela problēma saistībā ar kopējās kanalizācijas aizsprostošanu. Kanalizācijas sistēmas aizsprostošanās vistiešākā veidā ir saistīta ar iedzīvotāju ieradumiem – kā viņi šo sistēmu ekspluatē. Aizsprostojumi lielākoties notiek pēkšņi, un, kā liecina prakse, šādu avāriju dēļ tīrot kanalizācijas vadus, tajos atrodami gan dārzeņi, gan bērnu autiņbiksītes, gan apakšveļa, gan citi sadzīves priekšmeti. Ja daudzdzīvokļu mājā kādā dzīvoklī notiek remonts, tad nereti kanalizācijas aizsprostojumi rodas tādēļ, ka sistēmā tiek sabērti būvgruži vai ieliets piesārņots šķidrums, kurā mazgāti krāsošanas rīki vai trauki un kas rada aizsērējumu.
Kanalizācija nav domāta atkritumiem!

Ozolaines pagasta pārvaldes Saimniecības daļa 2017.gada janvārī un februārī jau divas reizes ir veikusi kanalizācijas tīrīšanas darbus, iedzīvotāju bezatbildības dēļ.
Iedzīvotājiem pašiem biežāk ir jāveic profilaktiskus pasākumus, kanalizācijas vadu tīrīšanai, ielejot sistēmā, īpaši šim nolūkam paredzētus ķīmiskos līdzekļus. Pārbaudīts paņēmiens ir arī cauruļu skalošana ar karstu ūdeni, atbrīvojot tās no tauku nosēdumiem (tas, galvenokārt, ir nepieciešams dzīvokļos, kur sadzīves vajadzībām, piemēram, virtuvē maz izmanto karsto ūdeni vai tas nav pietiekami karsts).

Ozolaines pagasta pārvalde

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022