• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Liepu pamatskolas skolēnu pašpārvalde

FaceBook  

SkolaLiepu pamatskolas skolēnu pašpārvaldē 2016./2017. mācību gadā darbojas 7 skolēni: A. Kedrina (5.klase), V. Ivanova (6.klase), L. Kairiša (7. klase), S. Ivanova un M. Guļe (8.klase), A. Marjanovs un V.-D. Stikute (9.klase). Tie ir aktīvi un radoši skolēni, kuri piedalās skolas dzīvē un popularizē savas skolas tēlu.
Skolēnu pašpārvaldes komandas sanāksmes notiek vienu reizi mēnesī. Sapulču laikā tiek sastādīts darba plāns, apspriesti aktuāli jautājumi un problēmas, kā arī tiek plānoti un organizēti dažādi pasākumi, konkursi un izstādes skolā.

Katru gadu Liepu pamatskolas skolēni sveic skolas pedagogus Skolotāju dienā. Arī šogad skolēnu pašpārvalde iepriecināja savus skolotājus ar apsveikuma vārdiem un mazām dāvaniņām, kā arī sagatavoja videoapsveikumu vizuālās mākslas skolotājai Nellijai Kotebo, kas tika demonstrēts Skolotāju dienas pasākumā Maltas vidusskolā.
No šī mācību gada katru mēnesi tiek veidota skolas avīze, kuras nosaukums ir “Skolas dzīve”. Tajā tiek atspoguļoti skolas aktuālie notikumi, informācija skolēniem un pedagogiem, kā arī anekdotes, joki, utt.
Latvijas Republikas Proklamēšanas gadadienas ietvaros tika organizēta izstāde, kurā piedalījās skolas audzēkņi, veidojot atklātnes patstāvīgi un ar vecāku palīdzību.
Pirms Ziemassvētkiem skolā tika organizēts Ziemassvētku pasts, lai dotu iespēju skolēniem apsveikt vienam otru vai vienkārši uzrakstītu mīļus un patīkamus vārdus.
Skolēnu pašpārvaldes prezidents Aleksandrs Marjanovs un viceprezidents Viktorija-Diāna Stikute visas komandas vārdā vēlas visus sveikt ar gaidāmajiem svētkiem un nedaudz vairāk iepazīstināt lasītājus ar sevi.
Al.Marjanovs

Mani sauc Aleksandrs Marjanovs. Es mācos Liepu pamatskolas 9.klasē.
Skolēnu pašpārvaldē esmu prezidents. Kopīgi ar pārējiem pašpārvaldes skolēniem sastādu darba plānu. Piedāvāju interesantas idejas skolas pasākumiem.
Man raksturīgi, ka esmu čakls un godīgs. Es piedalos skolas dzīvē, skrienu krosu. Labprāt kontaktējos ar dažādiem cilvēkiem.
Brīvajā laikā ziemā spēlēju hokeju, slidoju. Vasarā spēlēju futbolu, volejbolu, peldos. Vēl man patīk skatīties filmas un klausīties mūziku.
Pēc pamatskolas beigšanas es turpināšu mācīties Rīgā, jo tur ir lielākas iespējas atrast darbu.
Vik.Stikute

Mani sauc Viktorija-Diāna Stikute. Man ir 15 gadi, un es mācos Liepu pamatskolas 9.klasē. Es aktīvi piedalos skolas dzīvē: dziedu korī, piedalos dramatiskajā pulciņā un leļļu teātrī.
Pēc rakstura esmu čakla un sirsnīga. Labprāt kontaktējos ar saviem vienaudžiem. Man ir autoritāte vienaudžu vidū. Es esmu sabiedriska, ātri atrodu kopīgu valodu. Skolā labi mācos, jo esmu centīga un mērķtiecīga. Manu darbu skolotāji ir novērtējuši. Ģimenē kā vecākā māsa es cenšos būt paraugs saviem jaunākajiem brāļiem.
Pēc 9.klases absolvēšanas es plānoju turpināt mācīties. Vēl es ļoti gribētu apgūt kādu svešvalodu, piemēram, vācu un spāņu valodu, jo es domāju, ka tas man noderēs nākotnē. Mani saista tulka profesija.
Skolēnu pašpārvaldē es pirmo reizi atnācu 7.klasē. Es palīdzēju citiem, bet man arī bija savi pienākumi. 8.klasē es arī biju ievēlēta skolēnu pašpārvaldē. 9.klasē es kļuvu par Liepu pamatskolas skolēnu pašpārvaldes viceprezidentu. Mani pienākumi ir palielinājušies, jo man jāpalīdz saviem komandas biedriem: jāpalīdz prezidentam un jāorganizē dažādi skolēnu pašpārvaldes darbi.
Brīvo laiku es pavadu mājās vai draugu lokā. Vasarā es spēlēju futbolu laukumā savā ciemā, peldos un daru citas lietas. Ziemā brīvajā laikā es lasu grāmatas. Ja ir ledus, tad eju slidot.

Olga Rapša
Liepu pamatskolas skolotāja

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022