• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Sagaidījām Latvijas valsts 98.dzimšanas dienu, apbalvojot “Ozolaines pagasta lepnumus”

FaceBook  

latvijai 98 48 20161121 1530344554

Svētki ir tie, kas padara mūsu ikdienu krāsaināku, daudzveidīgāku, piepildītāku un citādu… Prieks ir par personiskiem svētkiem, par gadskārtu ieražu svinībām, un prieks, ka arī valsts svētki sāk mūsu svinamo dienu sarakstā iegūt arvien lielāku nozīmi… jo īpaši pēdējos gados, kad visā Latvijā notiek aktīva gatavošanās Latvijas valsts 100gadei, kas gaidāma jau pēc 2 gadiem.

fotoizstde 100 sejas latvijai 18112016 8 20161121 1876335980

Arī Ozolaines pagasts gatavojas valsts 100gadei, darot dažādus labus un skaistus darbus, kas veltīti šim notikumam. Šī gada svinīgais svētku pasākums Ozolaines pagasta tautas namā sākās ar izstādes atklāšanu “100 sejas Latvijai”, kam sekoja svinīgs svētku koncerts. Ikvienu svētku dienas apmeklētāju, kam līdzi nebija patriotu lentīte, aicināmām “cienāties” ar mūsu sagatavotajām, lai vismaz šajā dienā iededzinātu katrā kaut vai nelielu patriotisma dzirkstelīti. Šajā dienā cilvēki zālē bija pulcējušies gan, lai paši svinētu svētkus, gan arī- lai apsveiktu tos, kuri svētku reizē saņēma “Ozolaines pagasta lepnuma” balvas, ka arī pateicības par daudzu gadu darbu cilvēku labā Ozolaines pagasta pārvaldībā esošajās iestādēs.

Ozolaines pagasta augstākais apbalvojums – zīle- 18.novembrī tika pasniegtas dažādiem cilvēkiem, ar dažādu nodarbošanās veidu.

G.Medvedeva

Šajā dienā suminājām un lepnuma balvu pasniedzām ilggadējām medicīnas darbiniecēm Gaļinai Medvedevai un Marijai Denisovai, kuras daudzu gadu garumā ir rūpējušās par Ozolaines pagasta iedzīvotāju veselību, labsajūtu un cīnījušās par cilvēku dzīvībām arī tajos laikos, kad katrās mājās vēl nebija telefonu un kad medicīnas personālam nebija arī transporta izbraukāt saslimušos ļaudis, kā rezultātā lieli attālumi nepagurstoši ik dienu tikai veikti kājām. M.Denisova 2016

Gadu gaitā paveiktais nav aizgājis aizmirstībā- cilvēki joprojām atceras abu medicīnas darbinieču darbu un beidzot ir teikuši paldies, nominējot šīs kundzes mūsu augstākajam apbalvojumam.

V.Daugulis

latvijai 98 61 20161121 1103841871

Par atsaucību, entuziasmu, aktīvu iesaistīšanos pagasta kultūras dzīvē, Ozolaines pagasta lepnuma balvu saņēma arī 2 vīri- Ozolaines pagasta ilggadējais “galvenais Salavecis” un bijušais Tautas nama vadītājs Vasīlijs Dauguļs un ļoti aktīvs Ozolaines pagasta iedzīvotājs, iedzīvotāju konsultatīvās padomes biedrs- Pēteris Borisovs, kurš aktīvi apmeklē gandrīz visus tautas nama rīkotos pasākumus, papildina tos ar saviem priekšnesumiem, rekvizītiem, ar ko ir slavens un pazīstams daudziem šajā pusē.

latvijai 98 67 20161121 1224646940

Lepnuma balvu saņēma arī Pleikšņu ciema iedzīvotāja Janīna Skrauča, kura tika nominēta šai balvai par nesavtīgu darbu un ieguldījumu kristīgo vērtību un tradīciju saglabāšanu ciemā. Pleikšņu kapsēta jau daudzus gadus ir slēgta jauniem apbedījumiem, tāpēc daudzām no tām kapu kopiņām, kas šajā kapsētā ir saglabājušās, jau sen nav piederīgo. Janīnas kundze jau daudzus gadus dara nesavtīgu, svētīgu darbu, kopjot šos kapiņus, kā arī viņas nopelns ir tas, ka tik mazā kapsētā, kurā ir salīdzinoši seni apbedījumi, joprojām notiek kapusvētki, maija mēnesī- tradicionālie dziedājumi pie krusta. Viņas nesavtīgais darbs ir pamanīts un šogad Janīnas kundze ir saņēmusi savu godam pelnīto nomināciju “Ozolaines pagasta lepnums”.
latvijai 98 54 20161121 1256169359

Šī gada novembra svētku laiks patiesi īpašs izvērtās Ozolaines PII “Jāņtārpiņš” vadītajai Valentīnai Mališevai. 17.novembrī, Rēzeknes novada pašvaldības rīkotajā svinīgajā svētku pasākumā, Valentīna saņēma Rēzeknes novada augstāko atzinības rakstu par godprātīgu darbu. Bet 18.novembrī, Ozolaines pagasta svinīgajā svētku pasākumā, Valentīna saņēma sava pagasta augstāko apbalvojumu, kuram viņu pieteica PII kolektīvs, apliecinot savu pieteikumu ar daudziem kolektīva darbinieku parakstiem.

latvijai 98 55 20161121 1383165402

Tāpat zīles balvu saņēma arī Liepu pamatskolas tehniskā darbiniece Jelena Bondarenko, kas tika pieteikta šim apbalvojumam par ilggadēju un apzinīgu darbu, par aktīvu līdzdalību skolas dzīvē un par lielu pienesumu un ieguldījumu jaunās paaudzes audzināšanā!
latvijai 98 63 20161121 1088890606

Arī senioru klubs “Uguntiņa” ļoti ciena savu vadītāju un atceras viņas paveiktos labos darbus daudzu gadu griezumā, tāpēc garā pieteikuma vēstulē pieteica Annu Tarakanovu pagasta augstākajai balvai. Anna Tarakanova ilgu laiku ir bijusi Ozolaines pagasta pārvaldes vadītāja, un viņas veiktās reformas, atbalsta pasākumi iedzīvotājiem un cīņa par sava pagastam piederošajām zemes platībām, tas viss ir atstājis neizdzēšamu iespaidu cilvēku prātos, par ko ļaudis viņai ir pateicīgi vēl šobaltdien.
latvijai 98 59 20161121 1432337874

Tāpat svinīgā pasākuma ietvaros Ozolaines pagasta pārvalde pasniedza Pateicības rakstus tiem darbiniekiem, kas pagasta pārvaldes struktūrā ir nostrādājuši jubilejas gadu skaitu. Par apzinīgu darbu un uzticību savai darbavietai šogad teicām paldies Liepu pamatskolas skolotājai, Tautas nama teātra pulciņa vadītajai Marijai Golubcovai (30 darba gadi skolā), Ozolaines pagasta pārvaldes grāmatvedei Svetlanai Kuzņecovai (25 gadi), Liepu pamatskolas tehniskajai darbiniecei Jeļenai Bondarenko (25 gadi), Liepu pamatskolas skolotājai Tatjanai Guļbinskai (25 gadi), Pagasta pārvaldes tehniskajam darbiniekam Viktoram Vinogradovam (15 gadi), tehniskajai darbiniecei Jekaterinai Orlovai (15 gadi), galvenajai grāmatvedei Svetlanai Petrovai (10 gadi), sieviešu vokālā ansambļa “Nadežda” vadītajai Nadeždai Osipovai, pagasta pārvaldes elektriķim Sergejam Orlovam (10 gadi) un lietvedei Lienei Peļņai (5 gadi).
latvijai 98 47 20161121 1600385027

Pasākuma ietvaros pasniedzām Pateicības rakstus arī Ozolaines pagasta Pleikšņu ciema iedzīvotājiem Anatolijam un Jānim Drīksnām, kuri paši pēc savas iniciatīvas un par saviem līdzekļiem izveidoja krucifiksu, kas maija mēnesī tika uzstādīts Pleikšņos. Bezgala prieks ir par tiem cilvēkiem, kuros ir vēlme paveikt ko labu, izdarīt kaut ko cilvēku labā, Dieva godam un mūsu pagastiņam par prieku. Paldies par to Jānim un Anatolijam Drīksnām!
latvijai 98 8 20161121 1243079179

Par vienu nozīmīgu notikumu kļuva arī Latvijas karogā krāsās izpildītās šalles pasniegšanas ceremonija Ozolaines Tautas nama senioru klubiņa izpildījumā. Augusta mēnesī Pagasta svētku ietvaros senioru kluba dāmas aizsāka rekordu “Uzadi garāko pagasta šalli!”, kura uzstādīšanā pielikt roku bija aicināts ikviens gribētājs. Rekorda uzstādīšanas maratons turpinājās arī pēc pasākuma, līdz beidzot 18.novembra svinīgajā pasākumā, Latvijai par godu, senioru klubs aktu zālē ienesa 7,5 m garu šalli Latvijas karoga krāsās. Paldies klubiņam “Uguntiņa” par skaisto darbu, un mēs ar lepnumu varam teikt, ka Ozolaines pagasta garākās šalles rekords ir uzstādīts!!!
latvijai 98 10 20161121 1740845946

Svētku koncertā mūs priecēja Verēmu vidējās paaudzes tautas deju kolektīvs “Kuzuls”, Ozolaines Tautas nama folkloras kopa “Zeiļa”, Ozolaines tautas nama sieviešu vokālais ansamblis “Nadežda”, ar kokles spēli pārsteidza “Ozo” jauniešu kluba vadītāja Leila Rasima, ar savu neparasto balsi mūs priecēja arī televīzijas šova “Supermikrofons” Rēzeknes posma uzvarētāja Kristīne Mihailova un pasākumam burvīgas “rozīnītes” piešķīra arī mazie ķipari- Laura Blinova un Andžejs Rasims, kuri arī piedalījās pasākuma īstenošanā! Bet vakara turpinājumā par klausītāju un dejotāju prieku rūpējās grupa “Dvinskas muzikanti”.
Paldies visiem, kas atrada laiku un ieradās mūsu rīkotajā svētku pasākumā, lai svinētu valsts dzimšanas dienu kopā! Paldies visiem māksliniekiem par to, ka ar savu talantu un rūpīgo darbu priecējāt mūsu svētku apmeklētājus!

FOTOGALERIJA

Santa Ostaša
Ozolaines Tautas nama vadītāja
Adrese: c.Bekši, Ozolaines pag.,
Rēzeknes nov., LV-4633.
Mob. : 25127340
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Skype: ozolainestn

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022