• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


OzO jauniešu aktualitātes

FaceBook  

Laimīgu Jauno 2016.gadu!Leila
Mīļie Ozolaines pagasta jaunieši un bērni!
Šajā gadā mums priekšā daudz lielu darbu un jautru pasākumu. Janvāra beigās mēs svinēsim jau mūsu 2.dzimšanas dienu! Šogad arī mūsu OzO ISTABA kļūs daudz mājīgāka un modernāka, jo pavisam drīz sāksies remonts. Turpināsim labās tradīcijas un to, kas mums patīk – iesim pārgājienos, brauksim velobraucienos ar jaunajiem velosipēdiem, palīdzēsim mūsu pagastam pasākumos un organizēsim paši savus pasākumus, cepsim un gatavosim, spēlēsim spēles un jautrā atmosfērā darīsim daudz jaunas lietas! Lai mums visiem šogad daudz, daudz jautru brīžu kopā un lai izdodas visas labās lietas, ko esam ieplānojuši!

Leila

Iespēja paņemt slidas
Janvaris

Tāpat kā pagājušā ziemā arī šogad Ozolaines pagasta bērniem un jauniešiem ir iespēja paņemt slidas slidošanai. Slidas tiek izsniegtas uz 1 nedēļu. Ir pieejami dažādi izmēri, tomēr izmēru skaits ir ierobežots. Slidas iespējams paņemt piektdienās 15:00 – 20:00 (Leila, tel.26328442).


 

Ziemassvētki sabraukuši

avizei JANV
Pagājušā gada 19.decembrī visi OzO bērni un jaunieši tika aicināti uz kopīgu Ziemassvētku svinēšanu. Kā jau īstās svinībās neizpalika svētku galds un šampanietis, spēles un dejas un, protams, arī dāvanas. Šogad OzO bija cītīgi un čakli darbojušies un tika pie lielām dāvanām. Turpmāk velobraucienos varēsim braukt paši ar saviem velosipēdiem – ir iegādāti 5 jauni, kvalitatīvi DEMA firmas riteņi. Kā arī filmu vakaros turpmāk varēsim skatīties ne vien parastās filmas, bet arī 3D filmas, jo tagad mums ir savs 3D televizors. Paldies Ziemassvētku vecītim par dāvanām!

Ziemassvētku FOTOGALERIJA šeit.


 

OzO iemācījās izgatavot maskas

avizei JANV
Pagājušā gada 11. un 17.decembrī projekta “Folkloras skola” ietvaros notika masku izgatavošanas darbnīca, kurā 10 OzO jauniešiem bija iespēja izgatavot pašiem savas maskas. Ar draugu palīdzību no ģipša marles tika izgatavotas sejas maskas individuāli katrai sejai. Šis bija sarežģītākais un laikietilpīgākais process. Kad maska bija gatava, to vajadzēja apstrādāt un pēc tam arī aplīmēt ar salvetēm, izdekorēt. Rezultātā ieguvām tādas maskas, kādu nav nevienam citam visā pasaulē. Paldies meistardarbnīcas vadītājai Sandrai Starei!


 

OzO ISTABĀ būs remonts

Remonts
Esam patīkami satraukti, jo beidzot mūsu tikšanās vietā būs sengaidītas remonts. Remontu veiks firma SIA "SPERO SK", par kopējo summu 9066,60 Eur. Remonta laikā tiks demontētas nelīdzenās sienas un griesti, sienas tiks izlīdzinātas ar reģipša plāksnēm, tiks nomainīts grīdas segums.
Remonts tiks uzsākts janvāra vidū un remonta laikā OzO tikšanās notiks Ozolaines Tautas namā.


 

Svinēsim OzO 2.dzimšanas dienu
2015.gada 30.janvārī OzO nosvinēja savu pirmo dzimšanas dienu. Pa gadu esam izauguši un nu jau svinēsim savu otro dzimšanas dienu. Arī šogad aicināsim ciemos jauniešus no citiem pagastiem un kopā spēlēsim spēles, piedalīsimies konkursos un dejosim diskotēkā ar Dj Yakov. Visi mīļi aicināti! Sīkāka info un afiša sekos!


 

PASĀKUMI JANVĀRĪ:
08.01. PIPARKŪKU CEPŠANA un SLIDOŠANA
           Plkst. 15:30 BĒRNIEM
           Plkst17:30 JAUNIEŠIEM
15.01. DISKOTĒKA AR DJ YAKOV
           Plkst. 20:00 BĒRNIEM
           Plkst. 21:00 JAUNIEŠIEM
22.01. FILMU VAKARS
           Plkst. 15:30 BĒRNIEM
           Plkst. 17:30 JAUNIEŠIEM
30.01. OzO 2.DZIMŠANAS DIENAS BALLĪTE

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022