• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Kampišķu vecticībnieku lūgšanu nams piedalīsies Baznīcu naksts pasākumos 2016.gadā

FaceBook  

bazncu nakts 2015 11 20150625 1331381598

„Baznīcu nakts” ir kultūras notikums, kas dievnamos notiek vasaras sākumā, jūnijā. Tas ir laiks, kad dievnamos var iepazīt kultūras un garīgās vērtības. Pasākuma dienā dievnami ir atvērti līdz pusnaktij, tā ir iespēja ikvienam interesentam izbaudīt – mūziku, mākslu, vēsturi, arhitektūru, klusumu, sarunas, pavadīt laiku lūgšanās.

2016.gadā 10.jūnijā Latvijā notiks jau trešā Baznīcu nakts. Jau otro gadu pēc kārtas šim notikumam savu pasākumu programmu piedāvā arī Kampišķu vecticībnieku lūgšanu nams.
Pagājušā gada plašais apmeklējums un pasākuma pozitīvā pieredze visā Latvijā liecina, ka “Baznīcu nakts” varētu kļūt par ikgadēju garīgu kultūras notikumu. 2016. gadā pasākumu vērienīgāku darīs tā norise arī citās Eiropas valstīs. Vienlaikus baznīcu nakts notiks arī - Austrijā, Čehijā un Igaunijā.
2015.gadā pasākumā kopumā piedalījās 145 baznīcas visā Latvijā, Rēzeknes novadā divas - Kampišķu vecticībnieku lūgšanu nams un Feimaņu Svētā Jāņa Kristītāja Romas katoļu baznīca. Pasākums kopumā pulcēja vairāk nekā 30 000 apmeklētāju. Baznīcu nakts laikā bija iespēja atklāt dievnamus citādāk - klausīties koncertus, apskatīt baznīcu mākslas vērtības, uzkavēties lūgšanā un uzzināt vairāk par draudzi sarunās ar draudzes cilvēkiem.

Baznīcu nakts 2015 FOTOGALERIJA šeit

Inga Drele
Ozolaines pagasta pārvaldes projektu vadītāja
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022