• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Bērnudārza aktualitātes

FaceBook  

pieredzes apmaias paskums 19 20151202 1785491780

Pieredzes apmaiņas pasākums.
24.novembrī PII "Jāņtārpiņš" pieredzes apmaiņas nolūkos ciemojās Rēzeknes pilsētas bērnudārzu skolotāji, dažas vadītājas. Ciemiņiem izrādījām savu bērnudārzu, izstāstījām par mūsu iestādes darbu, darba režīmu, programmām, iecerēm. Ciemiņi piedalījās vecāko grupu nodarbībās, vēroja skolotāju darbu. Bērni sniedza arī nelielu koncertu ciemiņiem. Nobeigumā Rēzeknes pirmsskolas izglītības pārvaldes pirmsskolas speciāliste Natālija Peipiņa izteica pateicību par uzņemšanu, atzinību par parādīto skolotāju darbu, plašo materiālo bāzi un pozitīvo gaisotni iestādē.

FOTOGALERIJA ŠEIT.

sporta svtki feimaos brnudrza brniem 146 20151203 1575862195

Sporta svētki Feimaņos.
Vecāko grupu bērnu komanda 26.novembrī piedalījās Rēzeknes novada pirmsskolas bērnu sporta svētkos. Mūsu bērni jau iepriekš gatavojās šim pasākumam. Gatavojām emblēmas, mācījāmies sveiciena uzrunu. Tā kā komandā varēja piedalīties tikai 6 bērni, tad no katras grupas izvirzījām veiklākos, aktīvākos bērnus.
Feimaņos mūs sagaidīja rūķis. Pašas sacensības noritēja ļoti brīvā, draudzīgā gaisotnē. Visi bērni aktīvi piedalījās stafetēs, rotaļās. Noslēgumā katrs dalībnieks saņēma diplomu, saldumus un visi kopā cienājās pie svētku galda. FOTOGALERIJA ŠEIT.

Ir sācies Adventes laiks.
Pagāja rudens un tūlīt jau pienāks visiem mīļākais un skaistākais Ziemassvētku laiks. Dārziņā ir sākušies sagatavošanās darbi: jānoņem rudens rotājumi un jāsagatavo ziemas rotājumi logiem, griestiem, kāpņu telpai, zālei un iestādes apkārtnei.
Trešo gadu pēc kārtas jaunākās grupas bērni šos svētkus svinēs savā lokā. Priekš viņiem tiek rakstīts scenārijs, kurā visas darbības notiek kopā ar vecākiem. Iepriekšējo gadu prakse liecina par to, ka tādā veidā bērni jūtas daudz drošāk, ir atraisītāki un aktīvāki. Svētkos būs dziesmas, rotaļas, spēles, dažādi pārsteigumi un saldās dāvanas, atbilstoši bērnu vecumam. Dāvanas sarūpēs bērnu vecāki.
Bērni ieraugot pirmo sniegu jau ar nepacietību gaida eglīti un Salatēti ar dāvanām. Mūsu bērnudārzs, gaidot svētkus, sāk greznoties svētku rotās. Kamēr mūsu svētku eglīte paaugsies, šogad izrotāsim lielo egli pie bērnudārza, lai tā priecētu ne tikai mūs, bet visus pagasta centra iedzīvotājus.

Valentīna Mališeva
Rēzeknes novada pašvaldības
Ozolaines PII "JĀŅTĀRPIŅŠ" vadītāja
Adrese: c.Bekši, Ozolaines pag., Rēzeknes nov., LV-4633
Tālr.: +371 64640441 mob.+371 28635261
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022