• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Aktualitātes nekustamo īpašumu jautājumos

FaceBook  

agrais pavasaris 2015 7 20150305 1301596388

2015.gadā oktobrī un novembrī tika veikti sekojoši ar nekustamajiem īpašumiem saistītie darbi:
1. pieteikta un veikta triju kapsētu uzmērīšana – Usvīšu, Tēviņu un Ritiņu kapsēta. Ja laika apstākļi ļaus, tad decembrī divas kapsētas (Usvīšu un Tēviņu) tiks reģistrētas Zemesgrāmatā. Ritiņu kapsētas uzmērīšanas gaitā radās neparedzētie apstākļi, kuru dēļ kapu reģistrēšana Zemesgrāmatā nedaudz ievilksies.

2. Ir pieteiktas un saņemtas 7 Zemesgrāmatu apliecības,atsavināšanas procesa turpināšanai, kā arī pabeigta Bekšu ciema daudzdzīvokļu māju savienošana ar zemes vienībām, tas nozīmē, ka Bekšu ciema dzīvokļu īpašnieki, kuri ir noslēguši “VIENOŠANĀS par zemes nodošanu īpašumā bezatlīdzības” bet saņēma atteikumu no Zemesgrāmatas reģistrēt šo zemi savā īpašumā, gan tie kuriem atteica Ozolaines bāriņtiesa, ir tiesīgi ar ar visiem uz rokām esošiem dokumentiem griezties Ozolaines bāriņtiesā. Tie, kuri vēl nav noslēguši “VIENOŠANĀS par zemes nodošanu īpašumā bezatlīdzības” Ozolaines pagasta pārvalde lūdz griezties pie zemes lietu speciālista, iepriekš saskaņojot laiku pa telefonu 64640424.
3. Valsts zemes dienesta Latgales reģionālajai nodaļai ir pieteiktas inventarizācijas kadastrālas uzmērīšanas 3 dzīvokļiem, par kuriem ir ierosināta atsavināšana.
Sakarā ar to, ka visi procesi, kuri saistīti ar īpašumu reģistrāciju Zemesgrāmatā ir diezgan gari un apjomīgi, viss, kas netriks pabeigts 2015.gadā turpināsies 2016. gadā.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumos lūdzam zvanīt darba laikā pa tālr.64640424 Ozolaines pagasta pārvaldes Zemes lietu speciālistei Antoņinai Čistjakovai, vai rakstīt elektroniski uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022