• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


SIA ,,ALAAS’’ ciemojas bērnu nometnē ,,OZOL(aines)ZEME’’

FaceBook  

sia alaas ciemojas brnu nometn ozolaineszeme 6 20150629 1317744466

27. un 28. jūnijā SIA ,,ALAAS’’ darbiniece ciemojās bērnu nometnē ,,OZOL (aines)ZEME’’, kas notika Ozolaines pagastā. Šīs nometnes laikā 20 bērni mācījās iepazīt vidi un saudzēt dabu.

27.jūnijā nometnes dalībnieki iepazinās ar mūsdienās tik aktuālo tēmu – atkritumi, to šķirošana. Bērni noklausījās prezentāciju par atkritumu šķirošanu, skatījās īsfilmas par to , kas notiek ar sašķirotajiem atkritumiem, izspēlēja spēli ,,Uzmani atkritumus !’’. Pirms tam nometnes dalībnieki ciemojās sadzīves atkritumu apglabāšanas poligonā „Križevņiki” un iepazinās ar tā darbību. Nometnes dalībnieki saņēma arī informatīvus materiālus, lai iepazītos ar šo tēmu vēl pamatīgāk.

sia alaas ciemojas brnu nometn ozolaineszeme 10 20150629 1896776819
28.jūnijā tika izspēlēta erudīcijas spēle - ,,100 jautājumi par atkritumiem!’’. Izspēlētā spēlē ļauj padziļināt izpratni par pareizu atkritumu šķirošanu, rosina uz aktīvu līdzdalību vides saglabāšanas procesos, veido prasmi diskutēt, pamatot un aizstāvēt savu viedokli, darboties grupā, pieņemt kopīgus lēmumus, motivē mainīt attieksmi un ikdienas paradumus attiecībā pret apkārtējo vidi.
Domāsim par mūsu vidi ik dienu!

FOTOGALERIJA šeit.

Informāciju sagatavoja
SIA ALAAS

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022