• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


2015.GADA OZOLAINES PAGASTA PĀRVALDES PLĀNOTIE DARBI UN GAIDĀMIE PASĀKUMI

FaceBook  

Ozolaine 1

2015.gadā Ozolaines pagasta pārvalde aktīvi darbosies sava pagasta sakopšanā, tāpēc plānojam paveikt sekojošus darbus - realizēsim projektu „Laizānu parka labiekārtošana", kur pēc iepirkuma procedūras par uzvarētāju tika atzīts būvuzņēmējs- Komandītsabiedrība „Austrumu būvnieks Plus"; pavasarī tiks rīkots tradicionālais pasākums „LIELĀ TALKA", kur visi kopā mēs sakopsim savu pagastu; kā arī rīkosim kārtējo konkursu "Izgatavo putnu būrīti", tādējādi dodot jaunas mājas putniem; labiekārtosim un apzaļumosim PII "Jāņtārpiņš" teritoriju un Laizānu parku, iztīrīsim tīs Laizānu parka dīķus. Tiks pabeigts PII "Jāņtārpiņš" pašlaik norisinātais projekts „Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisijas samazināšanai pirmsskolas izglītības iestādē „Jāņtārpiņš"" Nr. KPFI-15.3/156.

No Rēzeknes novada Vides aizsardzības fonda līdzekļiem Bekšos izveidots „Līgo kalns", kuru šogad svinīgi atklāsim, rīkojot ielīgošanas pasākumu vasarā 20.06.2015. un svinot Jāņu un Līgo dienu.
Lai padarītu Tautas namu plašāku un funkcionālāku, tiks izstrādāts tehniskais projekts Ozolaines pagasta Tautas nama rekonstrukcijai. Maltas vidusskolas struktūrvienībā Liepu pamatskolā remontēsim trīs kabinetus, lai padarītu mūsu skolu skaistāku un modernāku. Šogad ir ieplānoti Runču kapličas (ANNO 1882) remontdarbi, Ritiņu un Usvīšu kapu ierakstīšana zemesgrāmatā. Turpināsim cīņu ar latvāņiem pagasta problēmzonās. Greiderēsim ceļus (~ 60 km) un ir ieplānoti ceļa „Pauļini-Kampišķi-Andronovas kapi" remontdarbi 500 m garumā. Nomainīsim caurtekas Andronova – Kampišķi un remontēsim caurteku Bumbišķos.
Lai gads paietu ražens un jautrs Ozolaines pagasta pārvaldes Tautas namā tiek plānoti dažādi pasākumi - katru mēnesi pagasta jauniešiem tiks rīkotas diskotēkas, tiks svinēti Meteņi, Sieviešu diena, Mātes diena, Bērnības svētki, Sporta svētki, rīkots Miķeļdienas gadatirgus un ražas balle, Halloween, LR Proklamēšanas diena, Jaungada balle bērniem, pieaugušajiem un pensionāriem. Notiks arī daudzi citi pasākumi, kurus laipni lūdzam apmeklēt.
Ozolaines pagasta pārvalde aicina pievienoties un aktīvi darboties Tautas nama esošos pulciņos:
folkloras kopa "ZEIĻA",
sieviešu vokālais ansamblis „NADEŽDA",
teātra pulciņš,
deju pulciņš,
Interešu pulciņš senioriem.
Ja Tev ir kāds priekšlikums, ideja, kas uzlabotu pagasta dzīvi, priecāsimies to dzirdēt un realizēt!

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022