• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Tiek dāvinātas gleznas Rēzeknes novada Ozolaines pagasta jauniešu centram

FaceBook  

tiek dvintas gleznas rzeknes novada ozolaines pagasta jauniesu centram 1 20150118 1725040744

Biedrības Mediju radošā studija mākslas draugi radošajās darbnīcās radītās gleznas dāvina Ozolaines pagasta jauniešu centram. Ideja šim pasākumam radās, jo centra telpām nepieciešams remonts un labiekārtošana. Jācer, ka uzdāvinātās gleznas jauniešus rosinās turpināt radošās darbības centrā un iedvesmoties.

Īsa informācija par projektu – biedrības Mediju radošās studijas aktivitātes aicina līdzdarboties kultūras procesu attīstībā Latgales reģionā, veidojot labvēlīgus nosacījumus kultūras daudzveidīgai un līdzsvarotai attīstībai, kultūras vērtību radīšanai un popularizēšanai, lai palielinātu tās ieguldījumu indivīda, sabiedrības un valsts ilgtspējīgā izaugsmē. Īstenošanas vieta un laiks ir Rēzekne, Rēzeknes novads, Daugavpils, 2013. – 2015. gads. Galvenie pasākumi: izglītojošie diskusiju un apmācību pasākumi „Dzīves virzīšana"; forumi; lēmumu analīzes sleja „Deputāts uz paklāja", radošuma padomes; dalība stratēģisko dokumentu izstrādē un apspriešanā;
radošie plenēri un darbnīcas, izstādes, labdarības pasākumi; radošuma nometnes; brīvprātīgo datu bāzes izveide; ekspedīcijas – dzīvesstāsti.

Fotogalerija.
Turpiniet sekot: www.biedribas.lv

Sab.integr.FONDS

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022