• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ak, eglīte, ak eglīte...

FaceBook  

jaungada eglte liepu pamatskol 39 20141222 2010403248Pajautā bērnam: "Kuri ir Tavi vismīļākie svētki?" Saņemsi viennozīmīgu atbildi- Jaungada eglīte un dzimšanas diena, kuros bērni gaida brīnumu, tic labajam.
Liepu pamatskolā mācību gada laikā notiek ne mazums dažādu pasākumu, bet Jaungada eglīte ir īpaši svētki. 2014.gada 19. decembri skolēni gaidīja ar nepacietību. Skolēni mācījās dzejolīšus, tautasdziesmas, pasaku uzveduma varoņu lomas , tika sagatavoti kostīmi Jaungada karnevālam, dziedātas dziesmas un atkārtotas rotaļas. Bērniem par prieku uzsniga sniedziņš. Katrs sirdī priecājās – Salatētis noteikti atbrauks ar lielu dāvanu maisu. Kā jau Jaungadā pieņemts, Ozolaines pagasta vīri atveda no meža visskaistāko egli, ko pēc senas skolas tradīcijas izrotāja 9. klases skolēni.

Sen gaidītais mirklis bija klāt! Visapkārt smaidošas, laimīgas sejas. Par labām un teicamām sekmēm diplomus saņēma 13 skolēni un 10 skolēni, kuri pirmajā semestrī bijuši visizturīgākie un nav nokavējuši nevienu skolas dienu.
Un tad sākās sengaidītā paska. Šogad visus klātesošos pārsteidza 8. klase, kura sniedza svētku uzvedumu pilnā sastāvā. Bija jauki, kad skatītāju priekšā parādījās pirmklasnieki un visus priecēja ar ritmisku mazo rūķīšu deju. Iedegās svētku eglīte, skanēja dziesmas, rotaļas.
Skolas zālē - pagasta iedzīvotāji, ciemiņi, vecāki, vecvecāki, bijušie skolēni, draugi, kuri ar skaļiem applausiem pavadīja bērnu sniegumu un par atmiņu iemūžināja foto kopā ar bērniem un pasakas varoņiem, skolotājiem. Pēc karnevāla skolēnus gaidīja sātīgas pusdienas, diskotēka un brīvdienas.

Fotogalerija

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022