• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Tautas nama ziņas

FaceBook  

ozolaines pagasta tautas nam 9 20141229 1280792781

Pavadot 2014.gadu svētku noskaņās, dāvājam viens otram prieku un jautru noskaņu. Ozolaines pagasta bērni bija aicināti uz Ziemassvētku eglīti, kur šogad savu priekšnesumu piedāvāja Rēzeknes Augstskolas studentu teātris. Bērni ieradās krāšņi tērpti, maskās un tika atalgoti par savu centību ar jaukām balviņām, kā arī Salavecis katram dāvāja salduma paciņu. Kopumā 266 Ozolaines pagasta bērni pelnījuši salduma paciņas un kam nebija iespēja ierasties uz pasākumu, līdz 30.01.2015. iespēja saņemt Ozolaines pagasta pārvaldē pie lietvedes Lienes Larko.

''Karnevāla nakts'' filmas motīvi bija Jaungada pasākuma devīze...Ozolaines pagasta iedzīvotāji un ciemiņi bija sagatavojuši pārsteigumiem bagātus priekšnesumus, ko skatītāji sagaidīja un pavadīja ar lielām ovācijām. Dalībnieki par savu centību saņēma balvas un skatītāju aplausus, kā arī griezās dejās līdz pa rītam. Svētku salūts – pārsteigums un kulminācija iedzīvotājiem un ciemiņiem.
Izsakām paldies visiem, kas piedalījās un palīdzēja noorganizēt šos jaukos svētkus.
14.janvārī plkst.12:00 notiks ikgadējā un tradicionālā pensionāru un personu ar īpašām vajadzībām Jaungada balle ar groziņiem. Priekšnesumi no mūsu pašdarbniekiem, Liepu pamatskolas teātra un ciemiņiem. Vairāk ka 400 pensionāru un personas ar īpašām vajadzībām tiek laipni aicināti uz pasākumu un saņemt sagādātās dāvanas Ozolaines pagasta Tautas namā.
Jauniešu diskotēkas ar tematisku noskaņu un ciemiņiem no citiem pagastiem...jau 16.janvāra vakarā būs iespēja izbaudīt jauno pasākuma sēriju ar dejām no Dj Yakov un Ozo jauniešiem.
2015.gadā paredzēti tradicionālie Valentīndienas, Maslenicas, Bērnības svētki, Sporta svētki un citi pasākumi. Turpināsim pagājušā gada iesākto tradīciju Sieviešu dienas svinības, atjaunosim Humora dienas svinības. Ielīgošanas pasākums un Līgo kalna atklāšana...20 dažādi ieplānotie pasākumi priecēs pagasta iedzīvotājus un mūsu ciemiņus.
Paldies visiem, kas mūs apmeklēja un atbalstīja 2014.gadā un gaidām Jūs vēl kuplākā pulkā 2015.gada pasākumos Ozolaines pagasta Tautas namā.

2015.gada Ozolaines pagasta Tautas nama PASĀKUMU PLĀNS

Sandijs Golovenko
Ozolaines pagasta pārvaldes
Tautas nama vadītājs

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022