• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Par 2015.gada Ozolaines pagasta budžeta projekta sagatavošanu un iesniegšanu

FaceBook  

budzets

Saskaņā ar Rēzeknes novada domes 2012.gada 15.novembra nolikumu „Par pamatbudžeta un speciālā budžeta projekta sastādīšanu" Ozolaines pagasta pārvaldei uzdots un tās struktūrvienību iestādēm uzsākt 2015.gada budžeta projekta izstrādi.

Pagastu pārvaldes vadītājam līdz 2014.gada 19.decembrim sadarbībā ar Pārvaldes struktūrvienību un pašvaldības pakļautības iestāžu (vispārējās un pirmsskolas izglītības iestādes) vadītājiem, bāriņtiesu locekļiem pagastos un Sociālā dienesta sociālajiem darbiniekiem pagastos, sagatavot, saskaņot un iesniegt Finanšu, ekonomikas un grāmatvedības nodaļā Pārvaldes vadītāja ziņojumu, iestādes 2015.gada budžeta ieņēmumu un izdevumu tāmju projektus un iestādes amatu sarakstu 2015.gadam. Budžeta izdevumu tāmes jāsastāda vadoties pēc faktiskajiem izdevumiem, ņemot vērā prognozējamo energoresursu, degvielas un citu materiālu un pakalpojumu sadārdzinājumu, jau uzņemtās saistības, t.sk. arī projektos, plānotās saistības, atvaļinājumu pabalstu izmaksu izdevumus, pārējos darbinieku sociālo garantiju izdevumus saskaņā ar atlīdzības nolikumu, darba aizsardzības un ugunsdrošības pasākumu organizēšanas izdevumus. Pārvaldes budžeta ieņēmumu un izdevumu tāmju projektu saskaņošanu jāveic sasaucot visu pašvaldības pakļautības iestāžu un Pārvaldes struktūrvienību vadītāju sanāksmi 2014.gada 16.decembrī pl.14.00 un noformējot rakstisku protokolu, kuru paraksta Pārvaldes vadītājs un visas iepriekš minētās amatpersonas, kā arī pagasta iedzīvotāju konsultatīvās padomes priekšsēdētāja.
Bāriņtiesu izdevumu tāmes sastāda Finanšu nodaļas budžeta ekonomiste saskaņojot ar bāriņtiesu priekšsēdētājiem un pašvaldības izpilddirektoru.
Administrācijas struktūrvienībām 2015.gada budžeta izdevumu tāmju projektus un ziņojumus iesniegt Finanšu nodaļā līdz 2014.gada 19.decembrim.
Ozolaines pagasta budžeta darba grupai: pārvaldes vadītājam, galvenai grāmatvedei un pagasta teritorijā esošajiem pašvaldības pakļautības iestāžu (struktūrvienību) vadītājiem, pagasta iedzīvotāju konsultatīvās padomes priekšsēdētājai aizstāvēt budžetu 2015.gada janvārī, novada pašvaldībā.

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022