• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Folkloras kopas "Zeiļa" atskaite par padarīto un jaunas sezonas atklāšana

FaceBook  

Gājputni uz spārnu galiem aiznes vasariņu un straujiem soļiem tuvojas rudens. Ozolaines pagasta folkloras kopa „Zeiļa " ir gatava uzsākt atkal jaunu sezonu, jo brīvdienu un atvaļinājumu laiks ir beidzies. Gribētos atskatīties uz aizvadīto sezonu, kura mūsu folkloras kopai bija veiksmīga. Šajā pavasarī mēs piedalījāmies folkloras kopu un etnogrāfisko ansambļu skatē ar kopējo tēmu „Mantojums". Mūsu folkloras kopa bija sagatavojusi uzvedumu „Tautasdziesma- mūsu senču dvēselīte". Šajā skatē mēs ieguvām 2. kategoriju un tiesības piedalīties 2015. gadā starptautiska jā folkloras festivālā „Baltica- 2015".

Ar savām dziesmām un klātbūtni mēs kuplinājām daudzus pagastā un novadā rīkotajos pasākumos- Miķeļdienas tirdziņā, LR proklamēšanas svinībās, pensionāru Jaungada ballē, Meteņos, Jāņu ielīgošanā. Piedalījāmies Adventes laika klusajā pasākumā Rogovkā, Jāņu ielīgošanā Audriņu pagastā. Mēs varam būt gandarīti par to, ka ir uzsāktas jaunas un, cerams, paliekošas tradīcijas – maija dziedājumi pie Laizānu krucifiksa, Dvēseļu dienu dziedājumi pagasta katoļu kapsētās, pensionāru sveikšana un „čigānos iešana".
Folkloras kopa „Zeiļa" ir pateicīga Ozolaines pagasta pārvaldei par atsaucību, sapratni, uzmundrināšanu, par jauniegūto mūzikas instrumentu - 5 dūru cītaru, par košajiem vasaras tērpiem.
Klāt rudens, necik tālu ir palicis līdz Miķeļdienas jautrajām gadskārtu norisēm. Mēs jau sākam darboties un tāpēc gaidām jaunus dalībniekus, visus dziedāt gribošus un varošus bez vecuma ierobežojuma. Mēs tiekamies ceturtdienās plkst. 16. 00. Vairāk informācijas pie kopas vadītājas Ināras Blinovas vai pa tālruni 28639767.

Fotogalerija šeit.

Uz satikšanos – I. Blinova

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022