• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


1.oktobris -Starptautiskā senioru diena!

FaceBook  

Seniori

Apvienotot Nāciju Organizācijas asambleja 1991.gadā 1.oktobri pasludināja par Starptautisko veco ļaužu dienu, lai pievērstu sabiedrības uzmanību iedzīvotāju novecošanās un vecāka gadagājuma cilvēku problēmām. 2009.gadā arī Latvijas Saeima 1.oktobri noteica kā Starptautisko senioru dienu, veicot grozījumus likumā par svētku, atceres un atzīmējamām dienām.  

Sveicam Ozolaines pagasta seniorus svētkos!
Lai Jums veselība, dzīvesprieks, raits solis un lai ikvienu apvij neizsīkstoša tuvinieku mīlestība!

Ozolaines pagasta pārvalde


Dabā nesteidzoties, dāvājot savu skaistumu, ir ienācis rudens. Brīžiem paradās saulīte, bet tomēr vēl nepierasti šķiet aukstie rīti un dzestrās, vējainās un lietainās dienas. Katrs rīts kļūst tumšāks un vēsāks. Cilvēki lēnām sagatavojas ziemai. Putni pošas uz siltajām zemēm. Tas viss mums atgādina – ziema nav aiz kalniem.
Seniori kārtējā saiešanas reizē nolēma, ka šajā smagajā covid-19 pandēmijas laikā rudens un ziemas periodā, mūsu Ozolaines TN telpās turpinās nodarboties ar rokdarbiem, ievērojot 2 m attālumu vienam no otra un izmantojot maska. Mēs taču ļoti gribam ar saviem darinājumiem iepriecināt sevi, savus bērnus un mazbērnus, radus un draugus. Mūsu saimnieces turpinās gatavot kulinārijas izstrādājumus, kā arī ņemsim līdzdalību Ozolaines TN rīkotajos pasākumos.
Tikšanās laikā dalījāmies ar pieredzi, kā var dažādot un uzlabot savu sadzīvi, kā saglabāt un uzturēt savu veselību, kā sagatavot dārzu ziemai, lai būtu nākamgad laba raža. Īpaša saruna bija par to, kā kura jutās pēc vakcinācijas pret covid-19 vīrusu.
Lai pasargātu sevi no depresijas,- vairāk jāuzturas svaigā gaisā, brīvo laiku jāvelta pastaigām, aktīvām kustībām, jātiekas savā ierastajā vidē ar savas paaudzes cilvēkiem, ar savu kolektīvu, kur visiem ir līdzīgas intereses.
Sirsnīgi sveicu senioru klubiņa „Uguntiņa” dalībnieces ar Starptautisko senioru dienu, kura nesen tika atzīmēta un saku paldies katrai par Jūsu aktīvo dzīves pozīciju, par to, ka joprojām spējat saglabāt optimismu un gaišumu sevī.
Paldies Dievam par katru jaunu rītu un piepildīti nodzīvoto dienu. Jo lielāka gadu nasta, jo mēs vēl stiprāk turpinām mīlēt dzīvi, neskatoties uz to, ka liktenis bieži vien piespēlē dažādus pārdzīvojumus, slimības un smagus pārbaudījumus.
Par spīti visam, cenšamies būt aktīvi, cenšamies nezaudēt interesi par dzīvi un apkārt notiekošo.
Mīļās dāmas! Lai jums ir stipra veselība! Esiet izturīgas un enerģiskas, aktīvas un radošas kā līdz šim. Lai viss izdodas!

Anna Tarakanova
Ozolaines pagasta interešu klubiņa ”Uguntiņa’’ vadītāja

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022