• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ozolaines TN senioru klubiņa „Uguntiņa” aktivitātes augustā!

FaceBook  

Seniori Botakisnaja darza

Kā vēsta latviešu sakāmvārds “Pavasaris skaists ar puķēm, bet rudens ar labību”. Šo sakāmvārdu varam attiecināt gan uz mūsu senioru klubiņa „Uguntiņa” dalībniecēm, gan uz dzīves ritumu kopumā.
Senioru klubiņš ir īpašs un nozīmīgs ar to, ka ir vieta un veids, kā satikties vienaudžiem, lai apmainītos viedokļiem, organizētu kopīgas aktivitātes, piedalītos pagasta un pat novada līmenī rīkotajos pasākumos, mācītos un dalītos pieredzē, kavētos kopīgās atmiņās un priecātos!


Seniori cep

Īpaši nozīmīgs pasākums bija š.g. augusta sākumā, kad, pagasta svētku ietvaros, tika prezentēta grāmata “Ozolzīles zīmē” par Ozolaines pagasta vēsturi. Mums senioriem, tā ir kā atmiņu grāmata, kuru pārlapojot ataust atmiņās cilvēki, vietas, notikumi un pārdzīvojumi. Jaunākiem cilvēkiem šī grāmata kalpos kā vēstures grāmata, kā kultūras mantojums. Esam gandarīti saņemt šo grāmatu savā īpašumā, kā lielu vērtību sev un nākamajām paaudzēm.
Seniori miniZoo

Noslēdzot šo vasaru, senioru klubiņa dalībnieki devās nelielā ekskursijā uz mini zoodāzu “Rozītes” Rēzeknes novada Audriņu pagastā. Senioriem šī bija emocijām piesātināta diena, jo bija iespēja mazliet paceļot, skatīt un baudīt sakoptu vidi, skaistas ainavas, dzīvnieku klātbūtni un kopā būšanas prieku. Lēnām, nesteidzīgi malkot tēju un mieloties ar kliņģeri. Laimei jau nevajag daudz!
Iedvesmojušies no šīs ekskursijas, senioru klubiņš pieņēma izaicinājumu un, pēc neilga laika, devās tālākā ekskursijā – uz Salaspils Nacionālo botānisko dārzu! Sajūsmu nespēja nomākt ne lietus, ne garais ceļš, jo, kas gan spēj sievietes sirdi vairāk priecēt, kā ziedi, augi, krāšņumkrūmi un aromāti!
Gribās atgādināt, ka senioru tikšanās laiks un vieta paliek nemainīgi. Katru otrdienu, plkst.11.30 aicinām ikvienu pagasta senioru piebiedroties mūsu pulkam.

Anna Tarakanova
Senioru interešu klubiņa „Uguntiņa” vadītāja

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022