• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Ozolaines pagasta svētki -2021!

FaceBook  

Vaka paraugs

Klāt augusts ar vēsākām un siltākām dienām, ar dzestrākām naktīm, stārķu atvadu lidojumiem augstu debesīs un sienāžu dzīvespriecīgo, nemitīgo čīgāšanu. Ir augusts un tradicionālie Ozolaines pagasta svētki, kuri notiks 7. augustā Bekšu ciemā.
Šogad sakarā ar valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem ierobežojumiem tie nebūs tik vērienīgi kā citus gadus, taču saviem pagasta iedzīvotājiem un viesiem būs ko redzēt un iespēja izbaudīt šo dienu.

Pagasta svetki2021

Šī gada 7.augustā Ozolaines pagasta svētkus ieskandinās Bērnības svētki. 8 gaviļniekiem tiks piedāvātas dažādas interesantas aktivitātes Tautas nama pagalmā un protams, ka arī dāvanas, saldējums un putu ballīte.
Nedaudz vēlāk Bekšu ciemadaudzdzīvokļu māju sporta laukumā notiks tradicionālās Sporta spēles. Šīs sporta sacensības nedaudz atšķirsies no iepriekšējo gadu sacensībām ar to, ka tās būs individuālas. Katrs dalībnieks pats varēs sacensties ar citiem gan nopietnākās, gan nenopietnākās sportiskās aktivitātēs, demonstrējot savu veiklību, attapību, spēku, ātrumu, tādā veidā cīnoties par uzvaru. Taču gribas atgādināt, ka galvenais ir nevis uzvara, bet prieks par piedalīšanos un kopābūšanu.
Ceram, ka būs pietiekoši daudz līdzjutēju, kuri gan ar ovācijām, gan saukļiem un gavilēm atbalstīs savus favorītus.
Tuvāk uz vakara pusi jaunajā Ozolskvērā dziesmu kamolu ar savām skaistākajām un skanīgākajām dziesmām ritinās Ozolaines Tautas nama folkloras kopas ”Zeiļa” dziedātājas. Varēs droši dziedāt līdzi!
Pēc folkloras kopas uzstāšanās sāksies ilgi gaidītās grāmatas par Ozolaines pagasta vēsturi „Ozolzīles zīmē” prezentācijas svētki. Ciemos gaidīsim grāmatas veidošanas radošo kolektīvu, kuri pastāstīs par pašu grāmatu un tās tapšanas gaitu. Pasteidzoties notikumiem uz priekšu, vēl gribas piebilst, ka šī grāmata par mūsu pagasta vēsturi tiks dāvināta katrai ģimenei, kura piedalīsies pasākumā.
Ja būs labi laika apstākļi, notiks svētku diskotēka un noslēgumā uguņošana. Nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā Bērnības svētki un grāmatas prezentācija notiks Tautas nama telpās. Pasākuma ilgums - līdz pulksten 23.00.
Ceram uz labvēlīgiem laika apstākļiem, uz iedzīvotāju aktivitāti un sapratni, uz interesantu un pozitīvām emocijām piepildītu dienu!


SVARĪGI:
• Lai svētki noritētu epidemioloģiski droši, lūgums ievērot 2 m distanci un nepulcēties lielās grupās. Būsim atbildīgi gan pret sevi, gan pret citiem.
• Ozolaines pagasta svētki ir pasākums jaukta tipa publikai, kuros piedalās gan vakcinēti, gan Covid-19 pārslimojuši, gan pirms pasākuma Covid-19 testu veikuši apmeklētāji, uzrādot atbilstošu digitālo sertifikātu.
• Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.
• Pasākuma organizatori patur tiesības mainīt pasākuma programmu. Sekojiet līdzi aktuālai informācijai Ozolaines pagasta pārvaldes sociālajos tīklos.

 

AFIŠA

 MA2

kontakti

AVIZE

 facebook logo  instagram twitter logo dr lv youtube logo

Aptaujas reuzltati

Identitātes Grāmata 2021


OZOLAINES KARTE


Gramatas Kampishki



 muza logo


 

zirgi beksos




VPG Ambient 
 
 

Cookies

Copyright (c) Ozolaines pagasta pārvalde 2022